Blog: De Laserpeel

 In Geen categorie

Laser Peel met Er:YAG Laser

Wil je werken aan huidverbetering en dan voornamelijk het verbeteren van de huidstructuur? Denk dan eens aan een laser peel! Met een laser peel kun je met relatief weinig hersteltijd mooie resultaten behalen. Ook werk je op meerdere indicaties tegelijk.

Wat is een laser peel?

De naam zegt het al, het is een peel met behulp van de laser. De chemische peels kennen we inmiddels wel, of lees als opfrisser onze vorige blog.

Maar je kunt ook door middel van de laser de huid peelen. Dan werk je op basis van laserlicht, wat interactie met de huid geeft. De Er:YAG 2940 nanometer heeft interactie met water in de huid, wat voornamelijk in je opperhuid te vinden is. Door dit water op gecontroleerde wijze te verdampen, peel je de huid. Je schiet allemaal kleine gaatjes door het huidoppervlak heen, waardoor je de huid stimuleert om strakker en steviger te helen. Ook wek je warmte op, wat een positief effect op de collageenaanmaak heeft.

Voor wie is een laser peel geschikt?Foto laserpeel

De laser peel kan bij vrijwel iedereen worden ingezet. Dit komt omdat de laser zeer variabel in te stellen is. Zo kun je kiezen uit ultra lichte peel, lichte peels, milde peels of zelfs diepe peels. De hersteltijd hangt af welke diepte en welke hoeveelheid warmte je kiest. Het herstel bestaat voornamelijk uit roodheid en lichte schilfering, bij de diepere peels kunnen ook grote schilfers en korstjes komen kijken.

Met een laser peel werk je aan verbetering van het huidoppervlak. Denk aan grove poriën, droogte lijntjes, lichte vlekjes en algehele structuur. Doordat de diepte en warmte aanpasbaar is, kunnen we samen kijken wat bij jouw huid én agenda past. Het mooie van de ultra light peel is dat deze, in combinatie met de juiste zonbescherming, vrijwel het hele jaar kan worden ingezet!

Ben je benieuwd of de Fotona Laser Peel voor jou iets kan betekenen? Kom dan eens langs voor een gesprek in Voorhout!

Recente berichten
0
Foto LPG PRX
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?