Renophase Reprogrammation Behandeling

De Renophase Reprogrammation behandeling is speciaal ontwikkeld voor de huid met (hormonale) acne, een verdikte rosacea huid of een vettere huid die een opfrisser kan gebruiken. Het doel van deze behandeling is om de verdikte huid aan te pakken door middel van een krachtige exfoliatie. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van AHA-zuren in een hoog percentage. Een peeling met een combinatie van glycolzuur en melkzuur is een effectieve behandeling die beide zuren combineert om de huid te exfoliëren, de textuur te verbeteren en de teint te egaliseren. Glycolzuur dringt diep door in de huid om dode huidcellen te verwijderen en huidvernieuwing te stimuleren, terwijl melkzuur hydrateert en verzacht. Samen kunnen ze verhoorning en onzuiverheden verminderen en de algehele uitstraling van de huid verbeteren. Bovendien werken alle ingrediënten samen om roodheid en inflammatie aan te pakken, waardoor de huid een gezonde en stralende gloed krijgt.

Hoe werkt het?

De behandeling begint met een grondige reiniging en, indien nodig, het uitreinigen van de huid. Vervolgens wordt een peeling aangebracht, waarbij de zuren samen inflammatie aanpakken. Deze peel bestaat uit een hoog percentage zuren, waardoor je een tintelend en brandend gevoel op de huid kunt ervaren. De peeling wordt kort op de huid gelaten, waarna deze wordt afgespoeld met koud water. Het gevoel trekt daarna snel weg. In de dagen daarna kan de huid gaan schilferen of vervellen, dit is een normaal onderdeel van het proces. Het is daarom belangrijk om voorzichtig met de huid om te gaan en elke dag een zonbescherming aan te brengen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Wat kun je verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling kan de huid wat rood en vlekkerig tonen, maar dit zal binnen een dag geleidelijk afnemen. Na de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit is onderdeel van het huidvernieuwende proces. Wees in de dagen na de behandeling voorzichtig met de huid, en hier zal je advies over krijgen van onze huidtherapeuten.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?