Daniëlle Arends-Hessling: Huidtherapeut en eigenaresse van Derm Medic  

 

Foto van Daniëlle van Derm Medic Huidkliniek

Van jongs af aan ben ik al met de huid bezig. Ging met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste en lag daar op mijn 14e zelf al in de stoel. Uiteindelijk ben ik zelf de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde toch meer diepgang wat de huid betreft en ben door gaan studeren voor Huidtherapie. Begin 2011 heb ik mijn opleiding Huidtherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool te Utrecht!

Na eerst 3 jaar werkervaring op gedaan te hebben in verschillende praktijken en klinieken ben ik voor mezelf gestart. Een eigen praktijk was een droom, op 6 januari 2014 is Derm Medic geboren! De praktijk is uitgegroeid tot een bekende praktijk voor huid- & oedeemtherapie binnen de Bollenstreek.
Het team is uitgebreid met 3 leuke en bovenal professionele huidtherapeuten.

U bent altijd welkom voor vragen, advies en behandelingen.

Hopelijk tot snel bij Derm Medic.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle Arends-Hessling

 

 

Miranda Geerlings: Huidtherapeut

Foto van Miranda van Derm Medic Huidkliniek

Mijn naam is Miranda Geerlings. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste en het werken in verschillende schoonheidssalons merkte ik dat ik ook meer de medische kant op wilde zodat ik meer diepgang zou krijgen Zodoende ben ik de opleiding huidtherapie gaan doen aan de Haagse Hogeschool waardoor ik mij sinds juni 2016 huid- en oedeemtherapeut mag noemen.

Bij Derm Medic krijg ik de kans om mensen met verschillende huidproblemen en huidaandoeningen te helpen op zowel medisch als cosmetisch gebied. Ik vind het belangrijk om samen met de mensen te kijken naar een geschikt behandelplan om zo iedereen te kunnen helpen. Het geeft mij een uitdaging en voldoening om ervoor te zorgen dat ik iedereen kan helpen en mensen tevreden te maken.

Ik werk met veel plezier bij Derm Medic en door het kleine team kunnen we intensief samenwerken zodat we iedereen kunnen helpen.

Tot snel bij Derm Medic.

Vriendelijke groet,

Miranda Geerlings

 

Rosalie Ouwerkerk: Huidtherapeut

Foto van Rosalie van Derm Medic Huidkliniek

Mijn naam is Rosalie en ik kom uit Katwijk. Ik ben sinds augustus 4 dagen in de week werkzaam bij Derm Medic. Mijn interesse voor de huid is al op jonge leeftijd en na het afronden van de HBO-opleiding Huidtherapie kan ik deze interesse in de praktijk inzetten. Mijn passie ligt bij de cosmetische kant van het vak. Huidverbetering afgestemd op jouw wensen en samen werken naar resultaat is een van de aspecten die ik erg leuk vind aan dit vak!

Mij zul je vooral tegenkomen op locatie Voorhout, waar ik cosmetische en laserbehandelingen uitvoer. Op de dinsdag ben ik op locatie Hillegom, hier kun je bij mij terecht voor medische of oedeem behandelingen.

 

Laura Viet: Huidtherapeut

Foto van Laura V van Derm Medic Huidkliniek

Mijn naam is Laura V. Ik ben in 2018 met de opleiding Huidtherapie gestart, omdat ik veel interesse had in de huid en alles wat daar omheen speelt. De huid is immers het grootste orgaan van ons! Daarom vind het belangrijk dat iedereen zich lekker voelt in zijn of haar eigen huid en vind het fijn dat ik een rol kan spelen in het bereiken hiervan.

Na mijn afstuderen in 2022 ben ik direct aan de slag gegaan bij Derm Medic Huidkliniek.

Ik vind het belangrijk dat alle cliënten zich gehoord voelen en we zo samen naar het doel toe kunnen werken.

Op woensdag en donderdag zal ik werkzaam zijn en hoop jullie dan ook snel te zien.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?