De endermologie behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met een apparaat, de LPG. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier. Het kan worden ingezet voor zowel medisch als esthetisch gebruik.

De indicaties voor medische behandelingen zijn:

  • Littekens na brandwonden
  • Hypertrofische- en atrofische littekens
  • Fibrose
  • Bestraalde huid
  • Lymfoedeem
  • Lipoedeem
  • Sclerodermie
  • Voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen (liposuctie)

Doel

De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht verhard (litteken)weefsel.

 Voorafgaand aan de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal een uitgebreide intake plaatsvinden, tijdens deze intake wordt gekeken naar het behandelgebied en zal deze beoordeeld worden. Er zal een behandelplan worden opgesteld met daarin de te verwachten resultaten en behandel doelen beschreven.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. De behandeling duurt ca 30-34 minuten. De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Bij patiënten met lymf of lipoedeem kan deze behandeling wat gevoeliger zijn.

 Na de behandeling

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat al voelbaar. Ook na de behandeling blijft je huid nog 1 à 2 dagen doorwerken. Het verdrijven van overtollig vocht is hierbij duidelijk merkbaar. Je ledematen voelen minder zwaar en je voelt je vitaler in je hele lichaam. Na zes Endermologie behandelingen kun je het resultaat niet alleen voelen, maar ga je het ook duidelijk zien! Je ziet dat eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulite aanzienlijk zijn verminderd. Om hardnekkig vet blijvend te laten verminderen en de huid te verstevigen, is het nodig om minimaal één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden.

 Productadvies

De lijn endermologie cosmetica voor het lichaam biedt een afslankend en verstevigend voorschrift volgens 4 doelstellingen: verlies van volume, cellulitis, anti-aging en een goede bloedsomloop.

 

 

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?