Blog: Producten voor in de zomer

 In Geen categorie

Het is nu natuurlijk volop zomer en iedereen is lekker van het zonnetje aan het genieten. Misschien ga jij nog wel op vakantie of ben je al geweest, of blijf je lekker een jaartje in eigen land. Om jouw huid de zomer door te helpen hebben wij een aantal onmisbare producten voor jou op een rijtje gezet.

 

Zonverzorging van EsthedermFoto van Esthederm

Een van de belangrijkste producten om de zomer door te komen is natuurlijk zonverzorging. Jouw huid beschermen tegen de zon is super belangrijk, om schade aan je cellen en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Wij werken graag met de producten van Esthederm. Deze producten beschermen je huid goed en zorgen er ook voor dat je huid getraind wordt om sneller bruin te worden en zichzelf te beschermen. Ze hebben verschillende lijnen met producten: voor anti-aging, anti-pigmentvlekken, de gevoelige huid en de intolerante huid. Ook hebben producten voor gezicht en lichaam. Zo zit er voor iedereen een passend product tussen!

 

 

Producten met vitamine CFoto van vitamine c masker

Vitamine C heeft meerdere voordelen: het zorgt voor een stralende en egale huid, stimuleert de productie van collageen en verdedigt de huid tegen vrije radicalen die voor fijne lijntjes en rimpels kunnen zorgen. Deze vrije radicalen en stress in de huid kunnen door zonlicht veroorzaakt worden. Wij zijn fan van de vitamine C masker en de serums van Obagi. Deze bevatten namelijk vitamine C in de meest stabiele vorm, waardoor het de hoogste effectiviteit heeft. De Professional-C serums zijn in 10%, 15% en 20% verkrijgbaar en elke ochtend aan te brengen na het reinigen van de huid. Het Professional-C Microdermabrasion Polish + Mask 30% is een scrub en masker ineen. Door de scrub kan de huid de vitamine C opname bevorderen en het masker zorgt voor voeding en egalisering van de huid.

 

Hydraterende producten

Het is natuurlijk ook belangrijk om je huid goed te hydrateren gedurende de zomer. Hiervoor zijn de Hydrate en de Hydrate Luxe perfect. Dit zijn moisturizers die hydraterende ingrediënten bevatten en voor een barrière zorgen waardoor waterverlies wordt verminderd. De Hydrate Luxe is een vollere crème, die gedurende de nacht werkt om je huid te hydrateren en bij langdurig gebruik ook fijne lijntjes, huidtextuur en stevigheid kan verbeteren.

Ook voor rondom de ogen heeft Obagi een fijn hydraterend product, namelijk de ELASTIderm Eye Cream. Deze crème vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen, die ontstaan door het knijpen van de ogen op de zonnige dagen. Ook wordt de elasticiteit van de huid hersteld en wordt collageen opgebouwd.

 

We hebben natuurlijk onze nieuwe Observ waarmee wij een huidanalyse kunnen maken en precies kunnen zien wat jouw huid nodig heeft qua producten en behandelingen. Maak hiervoor gauw een afspraak en krijg een advies op maat van een van onze huidtherapeuten!

Recente berichten
0
Foto LPG PRX
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?