Wat is Acne?

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn.
Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Kan acne behandeld worden?

De huidtherapeut behandelt alle vormen van acne en acnelittekens. Soms in samenwerking met een huisarts of medisch specialist. Wij stellen samen met jou een behandelplan op om de acne aan te pakken. Alle informatie over mogelijke behandelingen vindt hieronder. Klik op de behandelingen hieronder voor meer uitleg.

Dieptereiniging
Dieptereiniging

Wordt vaak als eerste behandeling toegepast. Dit is de enige behandeling die geschikt is in combinatie met medicatie van de huisarts.

Chemische peeling
Chemische peeling

Een behandeling van Lira die zich richt op actieve acne en tevens vlekjes en littekens verminderd.

Microneedling
Microneedling

Deze behandeling voeren wij uit met de SkinPen en is alleen geschikt voor rustige acne. Geen ontsteking en weinig verstopping. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verminderen van acnelittekens.

Ultra VPL plus lasertherapie
Ultra VPL plus lasertherapie

Bij zeer diepe, grote en gevoelige ontstekingen kan lasertherapie een uitkomst bieden. Deze therapie richt zich op het doden van de bacterie die acne veroorzaakt.

Camouflagetherapie
Camouflagetherapie

Acne kan er vervelend uitzien en zeker meisjes en dames bedekken hun acne graag. Wij bieden varianten van camouflage aan die goed zijn voor de huid, zoals dermacolor en lycogel.

Meer informatie?

Bekijk onze tarieven en vergoedingen.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?