De PRX T-33 is een skinbooster welke bestaat uit 33% TCA, een laag percentage waterstofperoxide (H20) en 5% kojine zuur. Het werkt puur in de diepere huidlagen. Het is hierom een skinbooster, in plaats van een klassieke chemische peeling.

De TCA stimuleert de productie van de groeifactoren in de huid. Waterstofperoxide voorkomt het sterk exfoliërende effect van de TCA, waardoor er geen vervelling is en de behandeling vaker kan worden herhaald. Kojine zuur is een anti-oxidant wat werkt op pigment en voorkomt zonschade.

Voordelen van de PRX peel

  • Intensieve hydratatie
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels

 

We kunnen de PRX skinbooster ook in combinatie met onze LPG bindweefselmassage inzetten. Hierdoor wordt eerst de doorbloeding van de huid extra gestimuleerd, waardoor de peel nog intensiever wordt.

Voorafgaand aan de PRX peel
Voorbereiding en opbouw is belangrijk bij huidverbeterende behandelingen. Zo kan de huid wennen aan de zuren en bouwen we de weerstand van de huid op.

Wij vinden het belangrijk dat er tijdens het traject juiste zonverzorging wordt gebruikt. Jouw huidtherapeut zal u hierin adviseren.

 

 

 

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd om te zorgen voor een schone huid.
Vervolgens wordt de huid ontvet met de P-solution zodat de PRX zijn werk goed kan doen.
De PRX wordt door een zachte massage, zonder injecties, in gemasseerd. Hierdoor worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. De huid wordt na het aanbrengen en inmasseren van de peel geneutraliseerd met een koud kompres. Tot slot wordt de PRX Nourishing and Moisterizing Face Cream aangebracht en indien nodig Esthederm zonverzorging.

Na de behandeling
Na de PRX peel heeft de huid een stralende glans en kan de huid wat rood zijn door de gestimuleerde doorbloeding. Een aantal dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit kan tot een week aanhouden. Dit verschilt per huidtype.

Je krijgt na de behandeling 2 crèmes mee die tot een week na de behandeling gebruikt moeten worden. De eerste 2 dagen gebruik je ’s ochtend en ’s avonds de Nourishing and Moisterizing Face Cream. Vanaf de derde dag gebruik je ’s ochtends en ’s avonds de Facial Smootihng Fluid. Hierna start je weer je eigen huidverzorgingsroutine op van Obagi Medical.

Resultaat
De huid is glanzend en doorbloed. Het meest optimale resultaat wordt bereikt na een kuurverband van gemiddeld 4-6 behandelingen. Na elke behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt, met de juiste huidverzorging, 6-8 maanden aan.

 

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?