Huidverbetering kan op verschillende manieren bereikt worden.  Afhankelijk van de wensen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Deze behandelingen kunnen gecombineerd of afwisselend toegepast worden voor het beste resultaat. Klik op de behandeling voor meer uitleg.

Chemische peeling

Met behulp van chemische peelings van Lira kan de huid worden opgefrist. De bovenste huidlagen worden sneller vernieuwd waardoor de huidstructuur verfijnd, lijntjes zachter en pigment opgelicht worden.

Microneedling

Met de Dermicapen worden de diepere huidlagen gestimuleerd voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor lijntjes opvullen, de huid steviger en sterker wordt.

LPG endermologie

Met de Dermicapen worden de diepere huidlagen gestimuleerd voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor lijntjes opvullen, de huid steviger en sterker wordt.

Revive Skin Specials

Krachtige behandelingen om jou huid te laten stralen als nooit tevoren. Een bijzondere combinatie van behandelingen en producten die direct resultaat geven. Lees hier meer over deze behandelingen.

Lasertherapie

Met lasertherapie kunnen vaatjes, pigmentvlekken of andere huid oneffenheden worden verwijderd.

Supplementen

Omdat een mooie huid ook van binnenuit komt adviseren wij verschillende supplementen voor huidverbetering. Bekijk ze door op supplementen te klikken.

Dr Juchheim cosmetica

De producten van Juchheim Cosmetics variëren van de bestseller crème ‘ByeByeCellulite’ tot anti-aging producten voor gezicht, ogen en hals. Bovendien is er een breed aanbod van huidverbeterende lichaamsproducten.

Cosmetisch arts

Vanaf mei 2019 zal cosmetisch arts Imme van Hout elke 2e dinsdag van de maand bij ons in de praktijk aanwezig zijn. Zij zal van 17:00-21:00 op locatie Hillegom botox en filler behandelingen geven. Afspraken hiervoor kunnen gemaakt worden via Derm Medic.

Cosmetica

Wij werken alleen met producten die echt wat doen voor de huid. Onder dit kopje kun je alle informatie vinden over de producten die wij bij Derm Medic verkopen.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?