Huidverbetering kan op verschillende manieren bereikt worden.  Afhankelijk van de wensen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Deze behandelingen kunnen gecombineerd of afwisselend toegepast worden voor het beste resultaat. Klik op de behandeling voor meer uitleg.

Chemische peeling

Met behulp van chemische peelings van Lira kan de huid worden opgefrist. De bovenste huidlagen worden sneller vernieuwd waardoor de huidstructuur verfijnd, lijntjes zachter en pigment opgelicht worden.

Microneedling

Met de SkinPen worden de diepere huidlagen gestimuleerd voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor lijntjes opvullen, de huid steviger en sterker wordt.

LPG endermologie

Met LPG endermologie wordt mechanische bindweefselmassage toegepast om de huid opnieuw te activeren.

Lasertherapie

Met lasertherapie kunnen vaatjes, pigmentvlekken of andere huid oneffenheden worden verwijderd.

Supplementen

Omdat een mooie huid ook van binnenuit komt adviseren wij verschillende supplementen voor huidverbetering. Bekijk ze door op supplementen te klikken.

Cosmetisch arts

Machteld Ibelings is de cosmetisch arts die één keer per maand bij ons aanwezig is. Voor de beschikbare dagen en het maken van afspraken kunt u bij ons terecht. 

Cosmetica

Wij werken alleen met producten die echt wat doen voor de huid. Onder dit kopje kun je alle informatie vinden over de producten die wij bij Derm Medic verkopen.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?