Nieuwsbrief: Behandelingen die WEL kunnen in de zomerperiode

 In Nieuwsbrief

Zomerbehandelingen

Wist je dat er veel mogelijkheden zijn om te werken aan huidverbetering in de zomer? Vaak wordt er gedacht dat er weinig of niets mogelijk is. Dat is natuurlijk zonde! Met de juiste producten en bescherming is er veel mogelijk.
Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Rosalie & Laura

 

LPG + Vitamine C GlowFoto moederdag

De combinatie tussen de LPG endermologie bindweefselmassage en het verfrissende Vitamine C masker is ideaal tijdens de zomer. De LPG bindweefselmassage verstevigt de huid en zorgt voor een gezonde doorbloeding. Het Vitamine C masker bevat 30% Vitamine C, een krachtig antioxidant wat de huid voedt en stimuleert. Na de behandeling heb je een frisse glow!

Wist je dat je na een Vitaminie C behandeling sneller en mooier bruin wordt? Je huid is gezond en de dode/droge huidcellen zijn weg. En NEE je kleurtje gaat er niet vanaf!

Tijdens deze zomer van €145 voor €125 euro!
In te plannen in Hillegom & Voorhout

 

 

LPG + PRX Skinbooster

Wil je effectief werken aan fijne lijntjes en oneffenheden? Dan is de combinatiebehandeling LPG en de PRX Skin Booster ideaal. LPG endermologie bindweefselmassage bereidt de huid voor, zodat de PRX nog beter zijn werk kan doen. De PRX Skin Booster is unieke peeling, die veilig in de zomer kan worden uitgevoerd. Het verbetert een droge huid en verfrist de teint. In kuurverband worden fijne lijntjes en rimpeltjes aanzienlijk minder!

Wist je dat deze behandeling ook rondom de ogen uitgevoerd kan worden. Weg wallen, kraaienpootjes en hangende oogleden.

Plan deze effectieve combinatie snel in Hillegom of Voorhout.
Normaal €155, deze zomer €135!

 

Zomerbehandelingen Laser

Vaak hoor je dat laseren in de zomer niet mogelijk is. Met de Fotona laser zijn er juist tal van opties! Door de unieke combinatie van de 2 lasers en speciale behandelinstellingen kan er veilig behandeld worden. Dan natuurlijk wel in combinatie met juist huidverzorging en zonbescherming.

Welke behandelingen kunnen worden uitgevoerd?
– 4D anti-aging voor gezicht, hals en decolleté
– SmoothEye voor een frisse oogopslag
– LipLase voor lipvolume
– Laser Peel voor een egale huid

VEILIG EN EFFECTIEF OOK IN DE ZOMER

Daarnaast kunnen we altijd een behandeling op maat of combinaties creëren, wij adviseren je graag wat het beste voor jou geschikt is.

 

Samenwerking met MyLife-Slim

Wil jij werken aan het verstevigen van je huid en kun je wat hulp gebruiken om wat kilo’s te verliezen? Wij zijn de samenwerking met Elvira van MyLife-Slim aangegaan en hebben hiervoor de ideale combinatie.

Bij Derm Medic Huidkliniek voeren we LPG bindweefselmassages uit om de huid te verstrakken en te verstevigen. Ook helpt dit bij het vormen van de contouren. Elvira van MyLife-Slim kan je begeleiden naar een gezondvoedingspatroon.

“Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten met producten gewoon uit de supermarkt. De truc is dat je je houdt aan zes eetmomenten per dag, suikervrij en vetarm plus ondersteuning met natuurlijke voedingssupplementen. Zo hou je je energielevel en blijf je genieten, terwijl je wel één a twee kilo’s per week verliest!
Kijk voor meer informatie op mijn website www.mylifeslimhillegom.nl

Heb je vragen dan kan je me ook altijd bellen 06 14816430
Groetjes Elvira”

Ben je al klant bij Derm Medic Huidkliniek en ben je benieuwd wat deze combinatie voor je kan betekenen? Als je een intake bij Elvira inplant komen de kosten van €30 te vervallen. Vraag naar de voorwaarden.

 

Nieuw rekeningnummer

LET OP! Ons rekeningnummer is gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer vind je onderaan je factuur.

Recente berichten
0
Foto van Rosalie
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?