Hier is de herziene en uitgebreide tekst voor de Rebalancing treatment:


Rebalancing Treatment voor de Gevoelige, Droge en Rosacea Huid

De Rebalancing treatment is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, droge en rosacea huid. Het doel van deze behandeling is om de huidbarrière te versterken en de vochtbalans te verbeteren, voor een gezondere en stralende teint. Het belangrijkste ingrediënt van deze behandeling is azelaïnezuur. De kalmerende eigenschappen van azelaïnezuur zijn effectief bij het verminderen van aanhoudende roodheid en gevoeligheid van de huid. Daarnaast fungeert azelaïnezuur als een zachte exfoliant om verstopte poriën te verwijderen en te verfijnen, wat helpt bij het verminderen van bultjes en puistjes die kunnen voorkomen bij een gevoelige huid met rosacea. Deze behandeling kan ook worden ingezet om de huid voor te bereiden op actieve behandelingen, zonder dat de huid hier sterk op reageert.

Hoe werkt het?

De behandeling begint met een grondige reiniging en, indien nodig, het uitreinigen van de huid. Vervolgens wordt een 2-staps peeling aangebracht, waarbij zuren worden gebruikt om inflammatie aan te pakken. Tijdens deze peeling kan je een lichte prikkeling op de huid voelen, en het kan ook warm aanvoelen. De peel wordt zacht verwijderd met lauw water, waarna dit gevoel snel afneemt. Als afsluiting worden vochtinbrengende en versterkende serums aangebracht op de huid, met onder andere hyaluronzuur en peptiden, om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Wat kun je verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling kan de huid wat rood en vlekkerig tonen, maar dit zal binnen een dag geleidelijk afnemen. Bij hele droge of gevoelige huiden is er kans op lichte schilfering. Wees in de dagen na de behandeling voorzichtig met de huid, en hier zal je advies over krijgen van onze huidtherapeuten.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?