Doel camouflagetherapie

Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van een kleur die zoveel mogelijk overeenkomt met de natuurlijke huidtint. De camouflage moet dekkend, water- en veeg vast zijn. Het moet gelieve een spf (sunprotectiefactor) bevatten om de huid te beschermen tegen de UV stralen. En tot slot, geschikt zijn voor de gevoelige en kwetsbare huid.

Voorafgaand aan de behandeling

Het is belangrijk om de huid waarop de camouflage wordt aangebracht eerst goed te reinigen. Camouflage komt het beste tot zijn recht op een schone huid. Bij een wat drogere huid breng u eerst een basiscrème aan. Bij pigmentstoornissen gebruikt u een zonnebrandcrème van minimaal SPF 20 die goed in de huid wordt opgenomen.

Hierna zal de huidtherapeut verschillende kleuren op de huid gaan uitproberen om de juiste kleur bij uw huidtint te vinden.

De behandeling

Tijdens de behandeling ligt het accent op het zoeken naar de juiste crèmekleur. Hierna staat het aanleren van het aanbrengen van de camouflage centraal. U krijgt adviezen en tips mee om de camouflage dagelijks toe te passen. De behandeling bestaat uit 1 a 2 afspraken.

Na de behandeling

Nu is het oefenen, oefenen, oefenen! Aan het begin moet u even handigheid krijgen in het aanbrengen van de camouflage maar na verloop van tijd zal dit steeds makkelijker gaan. Het is belangrijk om na de camouflage een fixeerpoeder of fixeer crème aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de camouflage veeg en watervast blijft.

Camouflagetherapie kan in sommige gevallen vergoedt worden kijk hiervoor bij tarieven.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?