Doel behandeling

De Ultra VPL Plus straalt een hoog geconcentreerde lichtbundel in het bloedvaatje. De rode kleurstof van het bloed (hemoglobine) absorbeert deze lichtbundel. Het licht wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de bloedvatwand, zodat deze verdwijnt.

De zichtbare gesprongen vaatjes in het gelaat bij rosacea zijn goed te behandelen.

Voorafgaand aan de behandeling

Voorafgaand aan de eerste behandeling mag u minimaal 4 weken niet in de zon of onder de zonnebank zijn geweest. Minimaal 1 week voor de behandeling mag u geen bruin-zonder-zon product gebruiken.

De behandeling

Tijdens de behandeling worden ten alle tijden laserbrillen gedragen ter bescherming van de ogen. De huid wordt ontsmet met huidalcohol, wanneer er haargroei in het behandelgebied aanwezig is worden deze weggeschoren met een wegwerp scheermesje. Wanneer het gebied haarvrij en ontsmet is word er een contactgel aangebracht. Deze gel voorkomt verbranding van de huid. De laser word ingesteld op huidtype en de sterkte van de laser wordt bepaald.

De laserkop wordt op de huid geplaatst en er worden flitsen gegeven, dit kan even gevoelig en warm aanvoelen, deze warmte zal vanzelf weer uit de huid trekken.

Na de behandeling

De contactgel wordt verwijderd. Bescherm de huid tot 4 weken na de behandeling met een zonnebrandfactor SPF 50. In deze periode mag u ook niet zonnebaden (ook geen zonnebank).

De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen;

24 uur droog houden!

  • Droogdeppen van de huid
  • Niet scrubben
  • Geen geparfumeerde of anti-acne-crémes gebruiken op de behandelde plekken
  • Na de eerste 24 uur een SPF 50

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?