Doel lymfetape

Gefibroseerd weefsel, verse littekens, maar ook oudere en verkleefde littekens kunnen uitstekend behandeld worden middels Medical Taping oftewel lymfe taping.

De genezing zal versnellen, het litteken wordt minder diep, daarnaast zorgt de tape voor een soepelere huid. De behandeling dient geruime tijd te worden herhaald. Na één behandelperiode is verbetering van de huid goed te zien, dit maakt voortzetten van de behandeling eenvoudiger.

Voorafgaand aan de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid goed ontvet met huid alcohol. Dit is belangrijk voor de levensduur van de tape. Daarna zal de tape in een raster over het litteken worden aangebracht.

De behandeling

De anti-allergische, ventilerende en huidvriendelijke eigenschappen van de benodigde tape zorgen ervoor dat de tape langere tijd achter elkaar gedragen kan worden. Er is zo een 24-uur per dag behandeling mogelijk, waardoor het herstel na weefseltrauma veel sneller kan verlopen.

Na de behandeling

De tape kan een week blijven zitten en er mag gewoon mee gedouchet worden. Na een week is het raadzaam de tape opnieuw te laten aanbrengen. Wanneer mogelijk kunnen wij u zelf leren tape aan te brengen.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?