Logo Obagi MedicalWij werken met de producten van Obagi Medical. Het fijne aan dit merk is dat er verschillende ‘Systems’ zijn die bestaan uit individuele producten, waardoor er voor elke indicatie passende producten zijn. Door het gebruiken van producten uit de verschillende Systems, kunnen wij voor iedereen een persoonlijk productadvies opstellen. De producten bevatten krachtige ingrediënten.

 

Nu-Derm Fx System

Met de producten uit dit System wordt er gewerkt aan een gezondere en jonger uitziende huid. Het is ook mooi in te zetten bij melasma (pigment), doffe huidtoon, verslapping en littekentjes. Het is voor veel huidtypen te gebruiken.

 

Obagi-C Fx System

Een frisse, vernieuwde en gezonde huid wordt met de producten uit dit System behaald. Het voorkomt huidbeschadiging en vermindert fijne lijntjes. Ook milde zonbeschadiging in de vorm van pigment kan hiermee verhelderd worden. Het is voor veel huidtypen te gebruiken.

 

Obagi 360 System

Dit System bevat producten die ideaal zijn voor de jeugdige huid. Het is een compacte lijn die goed in te zetten is voor een huid met acne of lichte oneffenheden, grove poriën en speciaal voor jongvolwassenen.

 

CLENZIderm MD System

Actieve acne, een vette huid en grove poriën zijn goed aan te pakken met de producten uit dit System. Deze producten bevatten het talgoplossende salicylzuur en benzoylperoxide, wat de p. acnes bacterie elimineert.

 

SUZANOBAGI MD

Dit System is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, zoals rosacea of een eczematische huid. Het heeft effectieve producten tegen huidveroudering, maar zorgt ervoor dat het niet irriteert. Vermindert de doffe huidtoon en is voor veel huidtypen geschikt.

 

Professional-C Portfolio

In deze lijn zitten producten met vitamine C, die ideaal zijn om toe te voegen aan de huidroutine. Het is anti-aging, verhelderend en beschermd tegen vrije radicalen die weer huidveroudering kunnen veroorzaken.

 

Elastiderm

Dit zijn producten die ervoor zorgen dat de elasticiteit van de huid weer hersteld kan worden. Het bevat specifieke producten voor rondom de ogen, maar ook voor het hele gezicht. Het bevat zeer krachtige anti-aging ingrediënten.

 

Obagi Hydrate

De naam zegt het al; dit zijn hydraterende producten. Ze zijn goed in te zetten om een goed gevoede huid te behouden en ervoor te zorgen dat je huid in een topconditie blijft. Het is voor (bijna) alle huidtypen geschikt.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?