Behandeling voor Melasma, Pigmentverschuivingen en Vlekkerige Huid

Heb je last van melasma, pigmentverschuivingen of een vlekkerige huid? De combinatiebehandeling van microneedling met pigment oplichtende ingrediënten zoals tranexaminezuur biedt het hele jaar door een effectieve oplossing voor deze indicaties. Zelfs in de zomer is deze behandeling veilig en ideaal om actief pigmentproblemen aan te pakken.

Hoe werkt het?

De behandeling begint met het voorbereiden en doorlaatbaar maken van de huid, zodat alle ingrediënten diep kunnen doordringen en effectief hun werk kunnen doen. Dit wordt bereikt door een combinatie van azelaïne- en amandelzuur, krachtige AHA-zuren die niet alleen de huid voorbereiden, maar ook werken tegen overtollig pigment. Vervolgens wordt een mix van antioxidanten, zuren en tranexaminezuur op de huid aangebracht. Dit mengsel wordt in de huid gebracht met behulp van microneedling. Microneedling creëert microkanaaltjes in de huid, waardoor de actieve ingrediënten nog beter worden opgenomen. Bovendien biedt microneedling voordelen zoals collageenstimulatie en het verfijnen van de poriën.

Wat kun je verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, maar deze symptomen zullen gedurende de dag geleidelijk afnemen. Vaak zie je dat het pigment in eerste instantie wat donkerder wordt, maar dit zal geleidelijk weer vervagen. Het is belangrijk om elke ochtend een dagverzorging met SPF aan te brengen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Wees in de dagen na de behandeling voorzichtig met de huid, en hier krijg je advies over van onze huidtherapeuten. De behandeling kan zowel als een losse boost worden ingezet of als onderdeel van een kuurverband voor langdurige resultaten.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?