Blog: LPG endermologie voor het gezicht; combinatiebehandelingen

 In Geen categorie

LPG endermologie zetten wij graag in voor het gezicht. Met LPG behandelen we de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel. Dit noemen we ook wel een mechanische stimulatie.
Het stimuleert de cellen in de huid om nieuwe stoffen, zoals collageen en elastine aan te maken. Daarnaast ondersteunt het de bloedtoevoer en de vochtafvoer. Je werkt dus met de huid samen om deze beter te maken. Daarnaast is het ook pijnloos en kun je het ervaren als een ontspannende behandelingen.Foto LPG PRX

De behandeling voor het gezicht kun je heel goed los in zetten, of in kuur verband om aan bijvoorbeeld het liften of verstevigen van de huid te werken. Maar een combinatie behandeling met LPG is ook heel geschikt. Welke behandelingen kun je fijn combineren met LPG?

– LPG met Vitamine C behandeling: de Vitamine C behandeling is een actieve behandeling op basis van het anti-oxidant Vitamine C. Door te starten met een LPG behandeling bereid je de huid optimaal voor om de Vitamine C op te nemen. Een heerlijke, ontspannende behandeling die je huid ondersteund en opfrist.

– LPG met PRX skinbooster: De PRX skinbooster is een van onze favoriete behandelingen. PRX kan bij zowel iedereen worden ingezet en werkt op meerdere indicaties tegelijk. Droogtelijntjes, vlekjes en oneffenheden worden minder zodat je huid weer straalt. Ook is is de combinatie met LPG geschikt om de behandeling uit te breiden en te optimaliseren.

– LPG met Obagi Turn Back Time behandeling: Voor de huid die wat verjonging en verstrakking kan gebruiken. Hier werkt de mechanische bindweefsel massage samen met de producten, zodat deze optimaal worden opgenomen door de huid.

Voor iedereen is er wel een geschikte combinatie behandeling! Plan snel een afspraak in voor een persoonlijk advies.

Recente berichten
0
Foto laserpeelFoto van Esthederm
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?