De Clear Skin behandeling is gericht op het aanpakken van de acne bacterie en verstoppingen in de huid op te heffen. Met de diepte reiniging in deze behandeling worden eventuele onzuiverheden weggehaald. Door gebruik te maken van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd zodat nieuwe verstoppingen worden voorkomen. Salicylzuur zorgt er ook voor dat talg wordt opgelost. Deze behandeling wordt afgesloten met 20% glycerine om de acné geïrriteerde huid intens te voeden en hydrateren.

Indicatie: Vette en/of onzuivere huid
Behandelduur: 45 minuten

Behandeling

Stap 1: Reiniging van het gezicht met de Obagi Daily Care Foaming Cleanser.

Stap 2: De huid ontvetten met een Obagi toner. De toner zorgt voor een juiste pH-waarde en een grondige reiniging van de poriën.

Stap 3: Dieptereiniging om de eventueel aanwezige ontstekingen, comedonen en overige onzuiverheden te verwijderen.

Stap 4: Behandelen van poriën en onzuiverheden door minder van de Obagi CLENZIderm Pore Therapy. De talgproductie wordt gereguleerd met 2% salicylzuur.

Stap 5: Behandelen van de p. acnes bacterie. Indien nodig worden ontstekingen en acne laesies plaatselijk behandeld met 5% Benzoylperoxide.

Stap 6: Een exfoliërend masker. Het masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur. Deze actieve ingrediënten verwijderen dode huidcellen. Resultaat: een hele frisse huid.

Stap 7: Hydrateren. Dit product bevat 20% Glycerine, welke de acne huid goed voedt en hydrateert. Je huid zal hierna zacht aanvoelen.

Stap 8: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat SPF 25 met een universele teint welke zich aanpast aan je huidskleur. De crème is rijk aan vitamine K en allantoïne wat bijdraagt aan een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.

Stap 9: Productadvies: Voor optimale huidverbetering is het van belang thuis de juiste producten te gebruiken.

Nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Plan dan snel een afspraak bij ons in: 0252 82 30 06 of info@dermmedic.nl

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?