Ontdek de Glow Facial van Renophase

De Glow Facial van Renophase is dé behandeling die elke huid laat stralen. Deze geavanceerde behandeling combineert krachtige antioxidanten met microneedling om de huid intensief te stimuleren, waardoor de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt. Het doel van deze unieke behandeling is om de huid te verstevigen met behulp van milde zuren en vitamine C, terwijl tegelijkertijd de poriestructuur wordt verfijnd en de algehele uitstraling en teint van de huid wordt verbeterd. Als jouw huid een opfrisser nodig heeft, is de Glow Facial een prachtige behandeling die meerdere aspecten tegelijk aanpakt. Deze behandeling is veilig en effectief, zelfs tijdens de zomermaanden!

Hoe werkt het?

De behandeling begint met het voorbereiden en doorlaatbaar maken van de huid, zodat alle ingrediënten diep kunnen doordringen en effectief hun werk kunnen doen. Dit wordt bereikt door een combinatie van azelaïne- en amandelzuur, krachtige AHA-zuren die niet alleen de huid voorbereiden, maar ook werken tegen overtollig pigment. Vervolgens wordt er 70% gestabiliseerde vitamine C in de huid gebracht met behulp van microneedling. Microneedling creëert microkanaaltjes in de huid, waardoor de vitamine C nog beter wordt opgenomen en de voordelen van collageenstimulatie en het verfijnen van de poriën worden gemaximaliseerd.

Wat kun je verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Na de behandeling kan de huid rood zijn en wat gevoelig aanvoelen, maar dit zal gedurende de dag geleidelijk afnemen. Het is belangrijk om elke ochtend een dagverzorging met SPF aan te brengen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Gedurende de dagen na de behandeling is het belangrijk om voorzichtig met de huid om te gaan, en hier zul je advies over krijgen van onze huidtherapeuten. De Glow Facial kan zowel als een losse boost worden ingezet of als onderdeel van een kuurverband voor langdurige resultaten.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?