Vanaf mei 2019 zal cosmetisch arts Imme van Hout elke 2e dinsdag van de maand bij ons in de praktijk aanwezig zijn. Zij zal van 17:00-21:00 op locatie Hillegom botox en filler behandelingen geven. Afspraken hiervoor kunnen gemaakt worden via Derm Medic.

Imme van Hout studeerde Geneeskunde in Maastricht. Na het behalen van haar Artsexamen in 2006 werkte zij in de algemene chirurgie alvorens opgeleid te worden tot orthopedisch chirurg. Deze opleiding werd behaald in 2014. Na enkele jaren gewerkt te hebben als orthopedisch chirurg, heeft zij besloten zich toe te leggen op een andere interesse: de cosmetiek, en volgde de opleiding tot cosmetisch arts.

Om een behandeling naar tevredenheid te laten verlopen, legt Imme de nadruk op een gedegen intake. Zo neemt ze de tijd voor de wensen, maar ook voor de verwachtingen van de cliënt. Het geeft haar voldoening cliënten de mogelijkheid te bieden op aangename wijze te verouderen. Door de natuurlijke schoonheid te accentueren, kan er met minimale veranderingen een groot resultaat geboekt worden. Ze biedt de cliënt een persoonlijke benadering en injecteert met chirurgische precisie.

Imme is getrouwd en moeder van 3 jonge meiden. In haar vrije tijd houdt zij ervan te fotograferen en te bootcampen. Naast haar werkzaamheden als cosmetisch arts geeft zij les aan de TU Delft.

BIG-nummer: 79066638501

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?