Machteld Ibelings is de cosmetisch arts die één keer per maand bij ons aanwezig is. Voor de beschikbare dagen en het maken van afspraken kunt u bij ons terecht.

Machteld Ibelings studeerde Geneeskunde aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam. Ze startte na haar opleiding tot tropenarts als pionier in Nederland aan de opleiding tot Spoedeisende Hulp arts en was zelf geruime tijd opleider in dit vakgebied. Ze werkt inmiddels al ruim 20 jaar met veel plezier als arts op de Spoedeisende Hulp.

Kleine chirurgische ingrepen hebben altijd haar voorliefde gehad. Net als oog voor esthetiek. Op het eerste gezicht lijken er misschien met name verschillen tussen de cosmetische – en spoedeisende geneeskunde maar overeenkomsten zijn er juist ook. Zo vindt Machteld het belangrijk om patiënten/cliënten gerust te stellen en tijd te nemen om uitleg te geven over het te verwachten effect van een behandeling.

Een rimpel of een lijntje is net zo charmant als een zomersproetje maar een ‘prikje’ voor een uitgeruste blik, net wat minder frons, iets meer lip is heel fijn om te kunnen geven. Naast de mogelijkheid tot ‘gefaseerd verouderen’ vindt Machteld de medische toepassing van Botox zoals bij spanningshoofdpijn, overmatig transpireren ook nuttig. Het directe resultaat en een tevreden klant is waar Machteld blij van wordt.

Machteld is getrouwd heeft 3 tieners en een beagle. Ze houdt van reizen, sporten, lekker eten en ‘t liefst van het combineren van deze activiteiten met familie en vrienden.

BIG-nummer: 29044203301

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?