Doel LPG endermologie

De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht verhard (litteken)weefsel.

 

Voorafgaand aan de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal een uitgebreide intake plaatsvinden, tijdens deze intake wordt gekeken naar het behandelgebied en zal deze beoordeeld worden. Er zal een behandelplan worden opgesteld met daarin de te verwachten resultaten en behandel doelen beschreven.

Met de endermologie kunnen alle soorten littekens worden behandeld en kan een nieuwe ingreep worden voorkomen:

– Recente littekens met nog kans op ontsteking
– Oude littekens
– Littekens ten gevolge van chirurgische ingrepen of trauma’s
– Brandwonden, zelfs getransplanteerd
– Na keizersnede
– Sclerodermie

De behandeling

Voor optimaal resultaat zijn meerdere LPG behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot tien behandelingen.

 

Na de behandeling

Na de dieptereiniging kan de huid rood zijn. Dit kan enkele uren en zelfs tot de volgende dag aanhouden. Het litteken kan wat gevoeliger zijn en eventuele napijn geven. Verder kan het verlichting geven en kan het litteken al soepeler aanvoelen.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?