Elke huid knapt hier van op! De Vitamin C Glow treatment is er om de huid weer te laten stralen. Door gebruik te maken van de best opneembare vorm van vitamine C: L-ascorbinezuur wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine C boost. De hoge concentraties vitamine C in deze treatment geven de huid een prachtig egale teint met een onweerstaanbare glow.

Indicatie: Bijna alle huidtypes (jonge huid, verouderde huid, verslapte huid, doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, huid met pigment vlekken, of een huid die al in goede conditie is)

Behandelduur: 45 minuten

Hoe het werkt

Stap 1: Reiniging van het gezicht met de Obagi Gentle Cleanser.

Stap 2: Aanbrengen van een Obagi toner. Deze toner zorgt voor een juiste pH-waarde van je huid en een grondige reiniging van de poriën met een frisse huid als resultaat.

Stap 3: Vitamine C scrub & masker. De huid wordt mild gescrubt om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor worden de actieve werkstoffen uit het masker beter door de huid opgenomen. Vervolgens zal het masker 10 – 15 minuten inwerken. Tijdens het masker kun je een warm, prikkelend gevoel ervaren door de opname van 30% L-Ascorbinezuur (vitamine C). Vitamine c zorgt voor afname van pigment, hydratatie en een egale, glanzende huidteint.

Stap 4: Vitamine C boost. Het serum bevat 20% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf. Het verminderd fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor verstrakking van de huid.

Stap 5: Oogverzorging. Dit product zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Stap 6: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid goed voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.

Stap 7: Beschermen. Beschermt de huid tegen zonstraling en dient als anti-oxidant met 10% L-Ascorbinezuur (vitamine C). Dit product kan even een prikkelende sensatie geven in verband met de opname van vitamine C.

Stap 8: Productadvies: Voor optimale huidverbetering is het van belang thuis de juiste producten te gebruiken.

De dieptereiniging

Tijdens de dieptereiniging wordt de huid schoongemaakt van make-up en vuil met een door de huidtherapeut gekozen reiniging. Daarna begint het ledigen, het verwijderen van de verstoppingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een steriele naald. Het ledigen van de verstoppingen doen we manueel, dat wil zeggen met de handen. Dit kan soms gevoelig zijn. Daarna wordt de huid verzorgt en indien gewenst kan er een (actief) masker gebruikt worden. Verder is het mogelijk dat we de huid camoufleren.

Na de dieptereiniging

Na de dieptereiniging kan de huid rood zijn. Dit kan enkele uren en zelfs tot de volgende dag aanhouden. Bij een huid die nog niet eerder behandeld is kan het zo zijn dat de acne eerst lijkt te verergeren. Dit is alleen bij de eerste behandelingen zo. Het is belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen om nieuwe verstoppingen zoveel mogelijk te voorkomen. Na het doen van een dieptereiniging of wanneer de dieptereiniging voor niet voldoende resultaat zorgt kan er een chemische peeling uitgevoerd worden.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Plan dan snel een afspraak bij ons in: 0252 82 30 06 of info@dermmedic.nl

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?