De Turn Back Time Treatment is een behandeling die focus legt op verjonging en de verstrakking van de huid. Door gebruik te maken van vitamine C en de gepatenteerde formule in de ELASTIderm producten, worden fijne lijntjes en rimpels direct verminderd. Met exfolianten als glycol- en melkzuur in deze treatment worden daarbij dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen verwijderd. Actieve ingrediënten worden hierdoor beter in de huid opgenomen met als resultaat een intens gevoede verjongde huid.

Indicatie: verouderde, verslapte huid, fijne lijntjes
Behandelduur: 60 minuten

Behandeling

Stap 1: Reiniging van het gezicht met de Obagi  Gentle Cleanser.

Stap 2: Aanbrengen van een Obagi toner. Deze toner zorgt voor een juiste pH-waarde van je huid en een grondige reiniging van de poriën met een frisse huid als resultaat.

Stap 3: Vitamine C boost. Het serum bevat 20% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf. Het verminderd fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor verstrakking van de huid.

Stap 4: Bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van ons LPG Endermologie apparaat. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd.

Stap 5: Time to turn back time. Het ELASTIderm facial serum wordt gemasseerd. Dit serum zorgt voor huidverstrakking binnen 24 uur.

Stap 6: Oogverzorging. Dit product zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Stap 7: Exfoliërend masker. Dit masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur, welke de dode huidcellen verwijderen. Na het verwijderen van het masker ervaar je een frisse, zachte huid.

Stap 8: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.

Stap 9: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat SPF 25 met een universele teint welke zich aanpast aan je huidskleur. De crème is rijk aan vitamine K en allantoïne wat bijdraagt aan een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.

Stap 10: Productadvies: Voor optimale huidverbetering is het van belang thuis de juiste producten te gebruiken.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Plan dan snel een afspraak bij ons in: 0252 82 30 06 of info@dermmedic.nl

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?