Nieuwsbrief: Derm Medic Huidkliniek blijft vernieuwen

 In Nieuwsbrief

Nieuwe ontwikkelingen

In deze nieuwsbrief willen we jullie meer vertellen over waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. Zo krijgen we een prachtig nieuw apparaat binnen! Daarnaast gaat ons team veranderen en willen ons even opnieuw voorstellen!

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

Huidtherapie, een veelzijdig vak!Foto van Rosalie

Misschien weet jij al goed wat wij als huidtherapeuten allemaal voor je kunnen betekenen. Vaak horen we nog dat veel mensen niet precies weten hoeveel er eigenlijk mogelijk is bij ons. Als HBO-geschoolde paramedici hebben wij een brede kennis en kunnen je alles over de huid vertellen. We zijn zowel medisch als cosmetisch opgeleid.

Heb jij een huidprobleem of wil je werken aan huidverbetering? Wij kunnen je helpen met de juiste behandeling! Lig jij al wel eens bij ons in de stoel maar wil je meer weten over alle opties, wij vertellen het je graag.

 

Binnenkort… de Observ HuidscanObserv

Wij hebben iets heel leuks wat eraan komt. De Observ Huidscan. De naam zegt het al, hiermee nemen we een uitgebreide scan van je huid. Met de Observ kunnen we zichtbare problemen goed uitlichten, maar worden ook verborgen problemen zichtbaar. Zo kunnen we samen kijken welke behandeling het beste geschikt is en kunnen wij je optimaal adviseren. Ook kan het ingezet worden om de resultaten in beeld te brengen, mooi voor tijdens een traject voor anti-aging en huidverbetering.

Wij gaan vol enthousiasme starten met de trainingen, binnenkort meer! Met de komst van de Observ zullen onze intakes ook gaan veranderen in consulten. Hierover vertellen we snel meer.

 

 

Zomerbehandelingen

Wist jij dat veel behandelingen goed geschikt zijn om ook in de zomer uit te voeren? Juist zomers kan je huid ook wat extra aandacht gebruiken. Daarnaast hoor je vaak van ons dat laseren niet kan in de zomer, maar natuurlijk hebben we ook behandelingen die wel kunnen!
Zeker met onze Fotona zijn er tal van opties voor zowel gezicht als lichaam. In combinatie met juiste zonbescherming is er veel mogelijk!

Wat is er wel mogelijk?
– SkinPen
– PRX Peel
– Vitamine C behandeling
– Fotona 4D behandeling
– Smooth Eye
– en nog veel meer vraag naar de mogelijkheden!

 

Laura gaat ons verlaten

Helaas is het zover, Laura H heeft haar laatste werkdag bij ons gehad. We hebben een hele fijne tijd met haar gehad en gaan haar echt missen! Wij wensen haar veel succes met alle mooie ontwikkelingen die gaan komen.

Vanaf nu zijn wij dus een team van 4 huidtherapeuten. Er blijft gelukkig nog een topteam achter wat bestaat uit Danielle, Miranda, Rosalie en Laura.

 

 

 

Nieuw rekeningnummer

LET OP! Ons rekeningnummer is gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer vind je onderaan je factuur.

Recente berichten
0
Foto van vitamine c masker
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?