Blog: De Observ Huidscan

 In Algemeen

Jullie hebben hem ongetwijfeld al voorbij zien komen; onze nieuwe Observ! Wat dit apparaat allemaal kan en waarvoor wij hem kunnen gebruiken lees je hier in deze blog.Observ

De Observ is een huidscan waarmee wij een kijkje kunnen nemen in de diepere huidlagen. Het is een apparaat dat in 10 seconden 10 verschillende foto’s maakt. Er wordt elke keer gebruikt gemaakt van andere belichting in de Observ, wat ervoor zorgt dat er op elke foto iets anders van de huid zichtbaar is. Dit kan bijvoorbeeld huidstructuur, pigment of roodheid zijn. Doordat we zo specifiek een onderdeel van de huid kunnen uitlichten, kunnen we op basis van de hulpvraag een compleet behandelplan opstellen. Dit doen we voor zowel behandelingen als producten.

Met het apparaat kunnen we duidelijke foto’s maken. Er zit een kinsteun op, waardoor we elke keer de cliënt op dezelfde manier kunnen positioneren. We kunnen ook foto’s uit verschillende hoeken nemen. Hierdoor kunnen we de voor- en nafoto’s goed naast elkaar leggen en vooruitgang van de huid goed in kaart brengen.

Al met al is de Observ een mooie toevoeging in onze huidkliniek. Huidproblemen kunnen we goed in kaart brengen, de huidconditie kunnen we analyseren en de behaalde resultaten kunnen we meten. Heb jij interesse voor een huidanalyse met de Observ? Plan dan snel je afspraak in.

Recente berichten
0
Foto van Esthederm
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?