Blog: Laserseizoen bijna ten einde!

 In Geen categorie

Wil jij nog gelaserd worden?Foto van de Fotona

Het laserseizoen is alweer bijna ten einde! Stoor jij je aan vaatjes in je gezicht, heb je een pigmentvlekje of denk je na over laser ontharen? Wacht dan niet te lang. Het laserseizoen loopt ongeveer van september tot april. Wanneer de zon feller aanwezig is is het niet verstandig om te laseren. Je huid wordt van een laserbehandeling namelijk lichtgevoelig, waardoor er kans op schade. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus we houden altijd aan dat je minstens 4 weken voor en 4 weken na de behandeling niet in de zon mag of zongebruind ben.

Wat kan er behandeld worden?

– Pigmentvlekken op gezicht of lichaam

– Couperose

– Vaatjes en spinnetjes

– Ongewenste haargroei

– HuidonregelmatighedenFoto van Laura met VPL

Wil je advies of jouw vaatje of plekje nog veilig behandeld kan worden voordat de lente van start gaat? Kom dan langs voor een adviesgesprek! Wanneer we de behandeling beter naar het najaar kunnen verplaatsen, kunnen we ook een passend advies geven om te zorgen dat waar jij je aan stoort niet verergerd.

Ook is het tijdens het behandeltraject belangrijk dat je extra goed oplet in de zon. Als huidtherapeuten adviseren wij om elke dag zonbescherming te smeren, ook als de zon niet zichtbaar is! Lees daarover meer in de vorige blog.

Recente berichten
0
Foto van de Lira peeling
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?