Nieuwsbrief: Eerste demo avonden van 2023

 In Nieuwsbrief

Aangezien het vorig jaar zo’n succes was hebben we ook dit jaar de eerste Demo avonden gepland. Verder informeren we jullie in deze nieuwsbrief over wat algemene mededelingen en te gekke actie!

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

Bring a friendFoto van bring a friend actie

Kennen jullie hem nog de ‘Bring A Friend’ actie? Dit jaar hebben we hem even in een nieuw jasje gegoten.

Hoe werkt het?
Heb jij een vriend/vriendin/familielid die jij naar ons stuurt en heeft hij/zij haar eerste behandeling gehad*? Dan krijgen jullie beide 10% korting. Voor jou als huidige klant geldt dit voor de eerstvolgende behandeling. Voor jouw vriend/vriendin/familielid geldt dit voor de eerste behandeling.

Pakketten en acties zijn uitgesloten en de algemene voorwaarden zijn 3 maanden geldig.

*Altijd bij de eerste behandeling moeten ze melden via wie ze komen, zodat wij dit kunnen regelen in het systeem. Eigen verantwoordelijkheid om dit te melden.

 

Demo avond Voorhout & Hillegom

Foto van de behandelkamer in VoorhoutHet is weer zover! De eerste Demo avonden van 2023 staan weer gepland. Ben jij benieuwd naar de behandelingen die wij momenteel uitvoeren en hoe wij werken? Dan is de Demo avond een uitstekende avond om naar toe te komen. Deze avond demonstreren we de populaire behandelingen zoals PRX, LPG en de laserbehandelingen. Je kunt hier bij komen kijken om te zien hoe dit in zijn werk gaat en je kunt bijvoorbeeld de LPG behandeling ook kosteloos ervaren. Uiteraard is er ook tijd en ruimte om jullie te adviseren.

Wanneer zijn de Demo Avonden?
Demo Avond Voorhout donderdag 23 februari van 18:00 tot 21:00
Demo Avond Hillegom maandag 13 maart van 18:00 tot 21:00

Zet de datum vast in je agenda want het belooft weer een geslaagde avond te worden! En neem natuurlijk je vrienden/vriendinnen/familieleden gezellig mee!

Volgende week meer over de eerste Demo Avond op 23 februari in Voorhout.

 

Vooraf betaling voor kuren & pin betaling

Start jij met een kuur of pakket van behandelingen? Vanaf nu gaan wij over op vooruit betalen van deel 1 van de factuur. De betalingen van deel 1 dient vóór de eerste behandeling betaald te zijn.
Dit geldt voor de volgende kuren / pakketten:Foto van Laura met VPL

– SkinPen kuur
– Laser ontharing kuur
– Fotona Kuren (smooth-eye/lip/4D/ontharen/etc)
– Peeling
– LPG kuur

Pinnen, ja heel graag…
Graag willen we jullie ook vragen om vanaf nu zoveel mogelijk per pin te betalen.

Op rekening facturen
Op rekening doen we alleen nog op uitzondering en in overleg. Dit geldt ook voor de acne behandelingen bij onze jongere klanten.

 

Lever je lege potjes / flesjes / verpakkingen in tegen kortingFoto van Obagi producten

Is jouw Obagi product op? Lever dan je potje /flesje en/of de verpakking in tegen €1,- korting per product. Je koopt je nieuwe product met €1,- korting.
Deze willen wij graag in de praktijk gaan gebruiken als decoratie en daarbij is het veel beter voor het milieu dan dat we het maar gewoon weggooien.
Let op, het product moet er wel nog ‘toonbaar’ uit ziet. Wanneer er deuken of barsten in het potje zitten of wanneer de verpakking helemaal gekreukt is kunnen wij deze helaas niet innemen.
Bewaar dus je verpakkingen / potjes / flesjes tot je volgende afspraak en lever ze gemakkelijk in. En… je helpt ons er ook nog eens enorm mee!

 

We stoppen met LiraFoto van Lira

Door de enorm hoge prijsstijgingen van Lira van maar liefst 25% hebben wij besloten om te stoppen met Lira. We gaan de kast leeg verkopen voor de oude prijzen. Daarna zullen wij stoppen met de verkoop van Lira. Heb je nog wat nodig bestel het dan nu want op = op en overal zullen de prijzen van Lira uitzonderlijk stijgen!

OP = OP

 

Recente berichten
0
Foto van Laura H met de SkinPenFoto van Chantal
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?