Extra nieuwsbrief

 In Nieuwsbrief

In deze extra nieuwsbrief geven we jullie alle informatie over de demo avond die in Voorhout gepland staat. Staat donderdagavond 23 februari al in jouw agenda? Doe dat snel en kom gezellig langs met je vrienden/vriendinnen/familieleden.

Lieve groet,
Daniëlle, Rosalie & Chantal

 

Het programma

De demo avond in Voorhout staat gepland op donderdag 23 februari van 18:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze avond zullen wij verschillende behandelingen met de laser toelichten, kun je je opgeven voor een proefbehandeling laser ontharen en natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen!Foto van de Fotona
De avond zal er als volgt uit zien;

18:30 uur Laser presentatie

  • Ontharing
  • Vaatjes
  • (acne)Littekens

19:00 uur Laser presentatie

  • Anti-aging & huidverbetering
  • LipLase & SmoothEye
  • Huidverslapping

Vanaf 19:45 uur staat de demo van onze onthaar laser op het programma. Je kan je bij Rosalie inschrijven voor een proefbehandeling. Je kunt ook meekijken bij een demo.

Daarnaast kun je vanaf 19:45 tot 21:00 binnenlopen voor informatie over Obagi-Medical en Esthederm, of alle andere behandelingen naast laser. Danielle is beschikbaar voor vragen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje om er zo een gezellige avond van te maken met elkaar.

 

Demo laser ontharing

Ben je benieuwd hoe laser ontharing voelt? Vaak hoor je dat de behandeling pijnlijk is, maar met onze Fotona met koeling voel je vrijwel niets! We hebben een aantal tijden waarop je je kunt inschrijven:Foto van Rosalie met Fotona laser
TIJDEN
19:50
20:00
20:10
20:20
20:40
20:50

Tijdens de behandeling kunnen er ook maximaal 2 personen meekijken. De demobehandeling wordt op 1 oksels uitgevoerd, of een ander te bespreken gebied.
VOL = VOL

 

Meld je snel aan!

Wil je meekijken bij de presentaties of een laser demo bijwonen? Meld je dan aan! Voor iedereen die zich aanmeld hebben we een leuke goodie bag.
Daarnaast hebben we een aantal exclusieve acties op de laserbehandelingen en ontharen. Alleen geldig op deze avond.
Kun je er niet bij zijn? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke intake waarin we de mogelijkheden bespreken.

Meld je aan via 088-7838289 of info@dermmedic.nl

 

Ontmoet ChantalFoto van Chantal

Tijdens de demo avond is onze gastvrouw Chantal ook aanwezig! Inmiddels is ze al meer dan 2 maanden bij ons werkzaam en weet intussen ook wat af van de producten en behandelingen. Zo kan Chantal je helpen met het maken van afspraken. Daarnaast zorgt ze dat er altijd een kopje koffie of thee klaar staat!

 

 

Tot 23 februari!

Foto van Daniëlle en Rosalie

Recente berichten
0
Foto van bring a friend actieFoto van Rosalie met Fotona laser
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?