Nieuwsbrief: Start dit jaar met de nieuwe versie van jouw huid!

 In Nieuwsbrief

De januari maand is altijd een maand van regen, kou en donkere dagen. Om deze maand wat leuker te maken is dit dé maand om te werken aan huidverbetering. Zo ben je straks in de zomer helemaal klaar met je behandeltraject. In deze nieuwsbrief bespreken we de favoriete behandeling van Laura H en hebben we ook wat algemene belangrijke mededelingen.

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

De favoriete behandeling van Laura H

”Ik ben een enorme fan van de SkinPen behandeling”Foto van Laura H met de SkinPen

Waarom?

Met de SkinPen behandeling pak je altijd meer problemen in één aan op een natuurlijke manier. Zo heb je altijd meer resultaat dan waar je voor komt en dat zonder dat je een lange downtime hebt.

De SkinPen behandeling kun je ook voor meerdere problemen inzetten. Anti aging, littekens, striae, grove poriën, verbetering van de huidstructuur en zonschade. Omdat we vanuit de diepere huidlagen werken stimuleer je de eigen celvernieuwing en dit resulteert dus in een natuurlijk resultaat. Dat is waar ik als huidtherapeut vooral veel waarde aan hecht: het accentueren van je eigen natuurlijke schoonheid.

De komende weken zullen wij één voor één op Instagram onze favoriete behandeling delen. Volg jij ons al? Zo nee, doe dat zeker en kom meer te weten over onze effectieve en huidverbeterende behandelingen.

 

Over de SkinPen behandeling

Inmiddels werken wij al een tijdje met de SkinPen maar hoe werkt dit ook alweer en waar kan je deze behandeling voor inzetten?Foto van de SkinPen

Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen worden kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Het natuurlijk herstel proces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Na de behandeling krijg je een nazorgkit mee naar huis met de juiste producten voor het herstel de eerste dagen na de behandeling
Indicaties:

– (Acne) littekens
– Rimpels en lijntjes
– Doffe huid
– Pigment (zonschade)
– Striae
– Verslapte huid

 

Optimaliseer je SkinPen behandeling met AQFoto van AQ

AQ is een nieuwe productlijn die je extra kunt inzetten bij je SkinPen behandeling om je behandeling te optimaliseren en nóg betere resultaten te behalen.

AQ richt zich op wetenschappelijke en natuurlijke benadering van de huidverzorging met een gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren. Menselijke groeifactoren zijn eiwitten die het lichaam van nature produceert en de groei, structuur en het onderhoud van cellen en weefsels bevorderen. Dit in combinatie met microneedling geeft de huid dus de juiste bouwstoffen om zichzelf op zijn mooist te vernieuwen!

Deze serums kun je hierdoor dus tijdens de SkinPen behandelingen inzetten waardoor ook het huidherstel nog sneller en mooier zal verlopen. Daarbij zijn er ook een aantal serums die je thuis kunt gaan gebruiken na de SkinPen behandeling. Hoe dit precies in zijn werk gaat en wat voor wie geschikt is bespreken we tijdens het intakegesprek. We maken na het intakegesprek een volledig behandelplan op maat.

 

Foto van LiraWe stoppen met Lira

Door de enorm hoge prijsstijgingen van Lira van maar liefst 25% hebben wij besloten om te stoppen met Lira. We gaan de kast leeg verkopen voor de oude prijzen. Daarna zullen wij stoppen met de verkoop van Lira. Heb je nog wat nodig bestel het dan nu want op = op en overal zullen de prijzen van Lira uitzonderlijk stijgen!

OP = OP

 

 

 

 

Lycogel niet leverbaarFoto van Lycogel

Helaas is Lycogel momenteel niet leverbaar. Hierdoor kunnen wij onze voorraad niet aanvullen. Ook is niet bekend wanneer dit wel weer leverbaar is.

Maar….
Wij zijn op dit moment druk bezig met een nieuw merk als vervanging van de Lycogel. We kunnen er nog niet teveel over zeggen maar de geluiden zijn positief! Nog even geduld en houd de Socials en nieuwsbrief goed in de gaten de komende periode.

 

 

 

Recente berichten
0
Foto van bring a friend actie
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?