Nieuwsbrief: Terugblik & vooruitblik

 In Nieuwsbrief

Terugblik op 2022

Welkom 2023

Voor iedereen een heel goed en gezond 2023.

Het jaar 2022 zit er weer op! Dit jaar is er veel gebeurd en veel veranderd binnen Derm Medic Huidkliniek. In deze nieuwsbrief een terugblik op dit mooie jaar, maar ook vast een vooruitblik naar 2023!

Lieve groet,

Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

VeranderingenFoto van opening Voorhout

Binnen Derm Medic Huidkliniek was 2022 het jaar van veranderingen. Twee nieuwe collega´s, Laura V en Rosalie, hebben ons team compleet gemaakt. Met 5 huidtherapeuten vormen wij samen een topteam! De grootste verandering is wel de verhuizing van Sassenheim naar Voorhout. Onze nieuwe locatie binnen Kliniek Overbosch past helemaal bij de vernieuwde formule van Derm Medic. Hier staat ook onze nieuwe laser, waar we veel mooie behandelingen mee kunnen uitvoeren. Maar ook Hillegom is niet achter gebleven. Deze locatie heeft ook een uitbreiding gekregen en we zijn van 2 naar 3 behandelkamers gegaan! Daarnaast heeft ons logo en de huisstijl ook een mooie upgrade gehad, wat helemaal past bij onze nieuwe uitstraling.

Dit is een mooie opsomming van de grootste veranderingen.

 

 

 

Vooruitblik 2023Foto van de Fotona laser

In het nieuwe jaar zullen er ook weer een aantal dingen veranderen. Zo zullen wij ons in het nieuwe jaar nog meer gaan focussen op de laser. Met de nieuwe Fotona laser kan zoveel! Denk aan vaatjes, littekens, rimpels en anti-aging. Maar ook de VPL in Hillegom is erg veelzijdig. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen, plan dan vast een intakegesprek in voor het nieuwe jaar!

Vanaf januari 2023 gaan vanuit het aanvullende pakket weer nieuwe vergoedingen in. Komend jaar zijn er wel een aantal zaken gewijzigd. Wij kunnen je helpen adviseren hoe je je aanvullende pakket optimaal kunt benutten.

 

 

 

Nieuwe prijzenFoto van producten Obagi 360

De meest opvallende verandering zullen de nieuwe prijzen zijn. De prijzen van verschillende behandelingen worden aangepast, deze staan vanaf 2 januari klaar op de website. Helaas ontkomen onze leveranciers ook niet aan alle prijsstijgingen en krijgen wij hier ook mee te maken. We gaan natuurlijk wel door met de leuke acties en speciale seizoensbehandelingen die we regelmatig hebben.

Ook zullen bepaalde producten stijgen in prijs.

Lira maakt het behoorlijk bont! Die gaan met 25% hun prijzen verhogen. Dit vinden wij ook te vergaan en daarom is besloten om de kast leeg te verkopen voor de oude prijzen. Daarna zullen wij stoppen met de verkoop van Lira. Heb je nog wat nodig bestel  het dan nu want op = op en overal zullen de prijzen van Lira uitzonderlijk stijgen!

 

 

 

Nieuwe laseractieFoto van de behandelkamer in Voorhout

Nu we in Voorhout ook een laser hebben staan is het tijd voor een nieuwe actie voor laser ontharen! Heb je last van ongewenste haargroei en wil je hier voor volgende zomer vanaf zijn, dan is de winter is de ideale tijd om te starten met laseren. Nu de huid niet meer zongebruind is van de zomerzon, is het veilig om te starten met laser ontharen.

Om het gewenste resultaat te behalen zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met een interval van 4 tot 8 weken. Dus als je nu start ben je voor de zomer al grotendeels haarvrij!

 

Om het gewenste resultaat te behalen zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig bij de laser van Voorhout en met het VPL systeem in Hillegom gemiddeld 10 tot 12 behandelingen. De keuze voor welk systeem is afhankelijk van het doel, haarkleur, haar dikte en locaties. Wij denken graag met je mee welke het beste bij jou past.

Nu zijn de prijzen hier ook op aangepast. De behandelingen in Voorhout zijn iets duurder dan de behandelingen in Hillegom. Dit heeft te maken met de laser en met de aantal behandelingen die nodig zijn. Wil je hier meer over weten? Kijk op de website voor de prijzen of mail ons met je vraag.

Twijfel je of je haren geschikt zijn voor de laser, kom dan op intakegesprek waarin we de mogelijkheden voor jou bespreken.
Afhankelijk van je aanvullend pakket kan laser ontharen in het gelaat (deels) vergoed worden.

 

Beste wensen voor 2023Foto van logo Derm Medic Huidkliniek

Wij willen iedereen graag bedanken voor jullie vertrouwen en support! Hopelijk zien we elkaar in het nieuwe jaar weer.

Team Derm Medic Huidkliniek wenst iedereen het beste voor 2023, met veel geluk, liefde en gezondheid.

Recente berichten
0
Foto van de Christmas Glow TreatmentFoto van Laura H met de SkinPen
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?