Blog: Verzorg je huid extra deze winter!

 In Algemeen

Tijdens de koude wintermaanden kan je huid wel wat extra ondersteuning gebruiken. Door de lage luchtvochtigheid en koude wind op je huid kun je last krijgen van droogte, rode plekjes of schilfertjes. Ook de verwarming aan heeft invloed op je huid. Gelukkig zijn er verschillende producten die je huid helpen de wintermaanden door te komen! Of kom eens langs voor een behandeling om je huid een extra boost te geven.Foto van de winter hydrate

 

 

 

Vitamine C Glow behandeling

De ideale behandeling om je huid een opfrisser te geven. Het masker met 30% vitamine C maakt je huid weerbaar en versterkt. Ook verwijderd het dode huidcellen waarna je huid weer heerlijk zacht aanvoelt.

 

PRX T-33

Heb je last van schilfertjes? Dan is de PRX skinbooster ideaal om het proces te versnellen en je huid mooi glad te maken. Schilfers en droogtelijntjes verminderen, waarna je huid weer fris oogt. Door het peelende effect wordt de huid vernieuwt, waarna deze sterker is.

 

Obagi Daily Hydro DropsFoto van de Obagi Daily Hydro drops

Dit serum op basis van niacinamide geeft de huid de extra verzorging die nodig is in de winter! Obagi Daily Hydro drops is een gezichtsserum dat licht van textuur is met vitamine B3, abessijn olie en hibiscus olie  voor een stralende, gezond uitziende huid met een glow. Dit serum is rijk aan antioxidanten die de huidbarrière gedurende de dag ondersteunt, fijne lijntjes verzacht en direct zorgt voor een zachtere, gehydrateerde huid.

 

Obagi Hydrate Luxe

Een heerlijke, volle crème die huid intens voedt. Deze crème kun je als nachtcrème gebruiken, maar wanneer je huid droger is ook fijn als dagcrème! Deze crème hydrateert diep om de huid er zacht en soepel uit te laten zien. Bij langdurig gebruik helpt deze moisturizer ook om fijne lijntjes, huidtextuur, stevigheid, huiduitstraling en algehele hydratatie te verbeteren.

 

Obagi Professional-C peptide complex Serum

Peptiden ondersteunen de bouwstenen van je huid en helpen deze sterker te maken. Naast peptiden bevat dit serum ook vitamine C wat je huid herstelt en beschermt.

 

SUZANOBAGIMD Physical Defense Tinted SPF50Foto van de Obagi physical defense

Vergeet niet om je huid te beschermen tegen de zon! Hoewel de zon minder sterk is in de winter kan de straling na verloop van tijd toch schade geven. Deze zonbescherming met een tintje beschermt je huid en geeft een frisse glow. Bevat ook aloë vera om je huid te hydrateren.

 

Obagi360 Exfoliating Cleanser

Deze cleanser opent verstopte poriën, welke een doffe, droge en oneven huid kunnen veroorzaken. Zachte microbolletjes met polymelkzuur zorgen voor milde exfoliatie. Reinigt de huid mild, maar grondig, om een zachte, gladde en stralende teint te onthullen.

 

Let daarnaast op dat je niet te heet doucht en genoeg water drinkt gedurende de dag!

Recente berichten
0
Foto van de spreekkamer in VoorhoutFoto van de SP Dynamis Pro
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?