Blog: Locatie Voorhout

 In Algemeen

Nieuwe kliniek: locatie Voorhout

Vanaf eind september zijn wij geopend in Voorhout! Hier zijn wij te vinden in Kliniek Overbosch, in samenwerking met de Keizer Kliniek. Graag vertellen we jullie in deze blog over hoe de locatie eruit ziet, welke behandelingen wij hier aanbieden en over de samenwerking met de Keizer Kliniek in
Kliniek Overbosch.

Samenwerking met de Keizer Kliniek

Binnen Kliniek Overbosch werken wij samen met de Keizer Kliniek. Deze kliniek is vooral bekend door de behandelingen van spataderen. Wij hebben goed contact met de vaatarts dr. Krazsnai. In samenwerking met hem kunnen wij vaatafwijkingen en rosacea optimaal behandelen. Naast het behandelen van vaatafwijkingen, zijn er ook andere specialismen binnen de Keizer Kliniek. Dit zijn onder andere de MDL-arts, uroloog en gynaecoloog. Het idee is dat Kliniek Overbosch in de toekomst uitgebreid gaat worden met een plastisch chirurg en een cosmetisch arts.

Huidtherapie binnen Kliniek Overbosch

Binnen de kliniek richten wij ons op de huid. Onze focus ligt voornamelijk op huidverbetering en anti-aging. Denk aan de Obagi treatments, PRX peel en SkinPen Microneedling. De nieuwe Fotona SP Dynamis laser is ook in gebruik! Hier kunnen we veel verschillende behandelingen mee uitvoeren op zowel gelaat als lichaam.

BehandelkamersFoto van de spreekkamer in Voorhout

In Voorhout hebben wij twee kamers, waarvan één behandelkamer en één intake/spreekkamer. In de spreekkamer hebben wij de mogelijkheid om gesprekken met cliënten te voeren. Denk bijvoorbeeld aan (tussentijdse) evaluaties van een behandeltraject, het geven van productadvies of het afnemen van een intakegesprek.

 

 

Foto van de behandelkamer in VoorhoutDe andere kamer is waar wij de behandelingen uitvoeren. Hier staat de behandelbank en hebben we alle benodigdheden en producten voor al onze verschillende behandelopties. Ook staat de laser hier. De Fotona Dynamis is een veelzijdige laser voor zowel behandelingen in het gelaat als het lichaam. Vaatjes in het gezicht of op de benen en overbeharing kunnen behandeld worden maar ook indicaties zoals anti-aging en huidverbetering. Over de laser en behandeling lees in je onze volgende blog meer!

Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwe locatie in Kliniek Overbosch, plan dan snel een afspraak in!

Recente berichten
0
Foto van de Fotona laserFoto van de winter hydrate
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?