Blog: Het laserseizoen is weer gestart!

 In Algemeen

Nu het zonnige weer toch echt voorbij is het laserseizoen gestart. De winter is ideaal om te laser omdat de zon minder aanwezig en sterk is. Met een laser kunnen verschillende indicaties behandeld worden, in deze blog vertellen we jullie meer wat er allemaal mogelijk is!

 

Fotona SP Dynamis – VoorhoutFoto van de Fotona laser

Jullie hebben het ongetwijfeld al voorbij zien komen op de socials, de nieuwe laser is er! In Voorhout is vanaf nu de Fotona SP Dynamis laser in gebruik. Deze veelzijdige laser kan ingezet worden voor verschillende esthetische en cosmetische behandeldoelen. De laser combineert een Nd:YAG en een Er:YAG laser, waardoor de verschillende huidlagen optimaal bereikt kunnen worden. Behandeling die hiermee worden uitgevoerd zijn ontharen, vaatafwijkingen, beenvaatjes, en verminderen van littekens. Maar ook voor huidverbetering en verstrakking voor het gezicht of rond de ogen. Wil je hierover meer weten, kom dan naar onze introductieavond op 22 november in Voorhout!

 

VPL – HillegomFoto van de VPL laser

In Hillegom hebben wij de VPL laser. Deze laser kan ook ingezet worden voor ontharen en vaatafwijkingen. De VPL kan naast deze indicaties ook heel mooi pigmentafwijkingen behandelen, op zowel gezicht als lichaam. Door de veelzijdigheid van de VPL kun je je gezicht voor vaatjes en pigment perfect laten behandelen, vaak zelfs tijdens dezelfde behandeling! Wist je dat de VPL ook bij actieve acne en rosacea kan worden ingezet? Door de warmte verminderen ontstekingen en trekt de roodheid weg uit de huid.

 

Ben je benieuwd welke laserbehandeling voor jou geschikt is, kom dan langs voor een intakegesprek waarin we je adviseren wat er mogelijk is! Wil je voor alle feestdagen helemaal hersteld zijn, dan is het een goed moment om een behandeling in te plannen. Voor pigment en vaatjes zie je vaak na een behandeling al 1 mooie verbetering, maar houdt rekening met 2 tot 3 behandelingen. Met laser ontharen zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Als je nu start kun je voor de zomer weer begint al grotendeels haarvrij zijn.

In sommige gevallen kan een laserbehandeling (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Denk aan laser ontharen gelaat of vaat/pigmentafwijkingen. Heb je voor dit jaar nog vergoeding over kun je deze hier nog mooi voor inzetten!

Recente berichten
0
Foto van behandelkamer 1Foto van de spreekkamer in Voorhout
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?