Blog: Locatie Hillegom

 In Algemeen

Naast huidtherapeuten ook klusjesvrouwen!

Op Instagram heb je vast voorbij zien komen dat we de laatste tijd druk aan het klussen geweest zijn! Locatie Hillegom heeft een metamorfose ondergaan en een mooie upgrade kregen. Een van de grootste aanpassingen is dat we van 2 naar 3 behandelkamers zijn gegaan. We laten de resultaten van ons harde werk graag aan je zien.

Behandelkamer 1Foto van behandelkamer 1

In onze grootste behandelkamer op locatie Hillegom staat sinds kort de LPG-behandelbank. De muur heeft een warme okerkleur gekregen, met nieuwe posters voor een luxueuze uitstraling. In deze kamer zullen wij naast de LPG-behandelingen vooral cosmetische behandelingen uitvoeren. Denk aan de SkinPen, PRX peeling of de Obagi treatments.

 

Behandelkamer 2Foto van behandelkamer 2

Behandelkamer 2 is waar de laser staat, de Ultra VPL Plus. Met de VPL kunnen onder andere pigmentvlekken en roodheden behandeld worden. Ook zetten we de VPL in voor ontharen, zowel het gelaat als het lichaam. Behandelkamer 2 heeft dezelfde fijne uitstraling als behandelkamer 1.

 

 

 

Behandelkamer 3Foto van behandelkamer 3

De nieuwe behandelkamer. Wat voorheen het kantoor was hebben wij volledig omgetoverd tot behandelkamer. In deze kamer worden voornamelijk de medische en oedeem behandeling uitgevoerd. Hier is de LPG endermologie te vinden. Deze kamer heeft een rustige uitstraling met een frisse blauwe kleur op de muur.

 

 

Meer informatie

Omdat we tegenwoordig met 5 huidtherapeuten zijn is de nieuwe behandelkamer erbij erg handig. We hebben met veel plezier gewerkt aan de nieuwe uitstraling en we hopen je snel te zien op de opgefriste locatie Hillegom! Voor meer informatie of een behandeling, neem contact op via 0252 823006 of mail naar info@dermmedic.nl Ook hebben wij een online afspraken systeem: klik hier.

Elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 18.00 is er een inloopspreekuur. Heb je een vraag over je huid, advies nog over behandelingen of nieuwe producten nodig? Dan kun binnen komen lopen voor advies!

Recente berichten
0
Foto van de Fotona laser
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?