Meet the team!

 In Algemeen

De laatste tijd zijn er veel dingen veranderd binnen Derm Medic. Een van de grote veranderingen is het team. Sinds deze zomer is het team aangevuld met 2 nieuwe gezichten. Naast de 3 huidtherapeuten die al langere tijd werkzaam zijn bij Derm Medic, hebben we nu een team van 5 huidtherapeuten! We stellen ons graag (opnieuw) aan je voor.

Danielle

Meet the team: Danielle van Derm Medic“Mijn naam is Danielle, ik ben het gezicht achter Derm Medic. Derm Medic bestaat nu ruim 8,5 jaar en zijn ondertussen uitgegroeid tot een praktijk met 5 huidtherapeuten. Ik ben een erg bezige bij en vind de zaken er omheen ook erg leuk om te regelen. Zo hebben we nu ook allemaal een focus gebied binnen de praktijk, mijn focus is het reilen en zijlen van Derm Medic.

Momenteel zijn we bezig met een verandering binnen de praktijk waar ik een grote taak aan heb. Locatie Sassenheim is eind augustus gesloten, locatie Hillegom is uitgebreid van 2 naar 3 behandelkamers en wij krijgen een nieuwe uitstraling en logo. Vele weten het al, maar momenteel ben ik ook erg druk met de nieuwe locatie in Voorhout. Deze locatie bevindt zich binnen de Keizer Kliniek. Samen met de vaatchirurg zetten wij een medisch/cosmetische kliniek neer, met als aandachtsgebied vaatproblematiek en huidverbetering. Huidverbetering in het breedste zin van het woord, denk aan: huidveroudering, huidverslapping, spataderen, rosacea, vaatproblematiek gelaat, pigmentafwijkingen en uiteraard ook acnetherapie en laserontharing komt aanbod. Aan het einde van het jaar wordt onze behandelmogelijkheden uitgebreid met een hele mooie veelzijdige laser.

Veel klanten vragen “wat doe jij zoals op een dag?” Tegenwoordig behandel ik wat minder, 1,5 dag ben ik als huidtherapeut aan het werk. Verder ben ik druk met het opzetten van locatie Voorhout en een goede samenwerking in Voorhout, netwerken, huidtherapie bekender maken, personeel aansturen, nieuwe dingen ontwikkelen en een leuke werkplek bieden voor mijn collega’s.

Ook ben ik nog mama van mijn kleine mini die ik ook nog aandacht moet gegeven ;-)”

Danielle is het gezicht en de kracht van Derm Medic. Danielle is de eigenaresse van Derm Medic en is naast het behandelen ook veel achter de schermen bezig. De administratie, bestellingen en het aansturen van het team zijn belangrijke zaken die zij ook regelt.

Miranda

Miranda van Derm Medic“Ik ben Miranda, 30 jaar oud en woon in Hillegom. Sinds 2016 ben ik huidtherapeut en werk nu bijna 6 jaar bij Derm Medic. Je ziet mij van maandag tot en met vrijdag op locatie Hillegom. Mijn grootste interesse ligt bij de medische kant. Maar de combinatie met de cosmetische kant geeft veel afwisseling en variatie. Ik vind het belangrijk om samen met de mensen te kijken naar een geschikt behandelplan om zo iedereen te kunnen helpen. Het geeft mij een uitdaging en voldoening om ervoor te zorgen dat ik iedereen kan helpen en mensen tevreden te maken.”

Miranda is de specialist op medisch gebied. Zij weet alles over oedeem en wat daarbij komt kijken. Naast haar specialisme op medisch gebied heeft ze ook veel kennis over de LPG Endermologie. De LPG kan zowel medisch als esthetisch worden ingezet. Ben je benieuwd wat een LPG behandeling voor jou kan doen, dan kan Miranda jou helpen.

Laura H van Derm MedicLaura H

“Ik ben Laura H en 26 jaar en sinds 2019 huidtherapeut. Ik woon in Santpoort-Noord ik werk nu ruim een jaar bij Derm Medic. Je zult mij vooral op de locatie Hillegom zien op maandag en dinsdag. De cosmetische kant van het vak vind ik erg leuk en veelzijdig. Volledige behandelplannen maken met cliënten en deze ook helemaal uitvoeren vind ik het leukste aan mijn werk. Ik haal er voldoening uit als we samen zo de gewenste resultaten behalen. Maar ook de medische kant vind ik erg leerzaam en ik leer vooral nog veel van mijn collega Miranda die veel ervaring heeft op dit vlak.

Ik hoop jullie snel in Hillegom te zien!”

De expertise van Laura H is de laser. Zij heeft veel ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende indicaties. Denk aan ontharen, pigment of vaatafwijkingen. Wil je meer informatie over een laserbehandeling voor jouw hulpvraag, neem dan contact op met Laura H.

Laura V van Derm MedicMeet the team: Laura V

“Hi, ik ben Laura V, 22 jaar en ik kom uit Kudelstaart. Klinkt ver, maar met 20 minuten rijden ben ik er! Ik werk hier nu sinds mei en heb het erg naar m’n zin! Ik ben super goed ontvangen in dit leuke team en vind het fijn dat ik voor onze cliënten iets kan betekenen. Het zien van de behaalde resultaten en hoe tevreden onze cliënten hiermee zijn is erg motiverend. Dit is ook een van de redenen waarom ik de opleiding tot huidtherapeut ben gaan doen, om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen! Ik ga met veel plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te korfballen, wat ik 3 keer per week doe. Verder houd ik van gezelligheid en lekker uit eten gaan!”

Laura V is onze SkinPen expert. Zij voert de behandeling graag uit, maar is zelf ook behandeld met de SkinPen. Wil je meer weten over deze behandeling en de resultaten, vraag dan naar Laura V! 

Rosalie van Derm MedicAls laatste van meet the team: Rosalie

“Mijn naam is Rosalie, 27 jaar en ik kom uit Katwijk. Ik ben sinds augustus 4 dagen in de week werkzaam bij Derm Medic. Mijn interesse voor de huid is al op jonge leeftijd ontstaan en na het afronden van de Hbo-opleiding Huidtherapie kan ik deze interesse in de praktijk inzetten. Mijn passie ligt bij de cosmetische kant van het vak. Huidverbetering afgestemd op jouw wensen en samen werken naar resultaat is een van de aspecten die ik erg leuk vind aan dit vak!

Mij zul je vooral tegenkomen op locatie Voorhout, waar ik cosmetische en laserbehandelingen uitvoer. Op de dinsdag ben ik op locatie Hillegom, hier kun je ook bij mij terecht voor medische of oedeem behandelingen.”

De favoriete behandeling van Rosalie is de PRX-T33. Dit is een peeling op basis van TCA, die ingezet kan worden voor veel indicaties. Zet de PRX in als Skinbooster, of als kuur van 4 of 6 behandelingen. Ben je benieuwd naar deze veelzijdige behandeling, kun je terecht bij Rosalie.

We hopen je snel tegen te komen in één van onze praktijken! Voor meer informatie of een behandeling, neem contact op via 0252 823006 of mail naar info@dermmedic.nl. Ook hebben wij een online afspraken systeem. Plan je behandeling snel in!

Recente berichten
0
Foto van behandelkamer 1
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?