Blog thuisbehandelingen

 In Algemeen

Wist je dat je thuis heel veel kan doen om je huid te verbeteren? 70% van de huidverbetering komt door wat je thuis doet aan je huid. Wij leggen jullie in deze blog uit hoe belangrijk het gebruik van huidverzorgingsproducten is en laten jullie een aantal thuisbehandelingen zien.

Jullie zijn uiteraard ook nog steeds van harte welkom in de praktijk, wij volgen strikt alle regels van het RIVM en de NVH op. Wij krijgen regelmatig de vraag waarom wij wel open mogen blijven. Dit komt omdat wij tot de paramedische beroepen horen.
Bij vragen stel ze gerust. Hopelijk tot snel!

Waarom is de huid onderhouden met producten zo belangrijk?

Het is belangrijk om je huid schoon te maken. Ook als je geen foundation, gekleurde crèmes  of poeder gebruikt. Je huid vangt namelijk gedurende de hele dag allerlei vuilstoffen op van buitenaf, zoals bijvoorbeeld uitlaatgassen en luchtvervuiling. Maar ook van binnenuit, door zweten en hormonen.

Als je de huid niet reinigt en ontdoet van deze schadelijke stoffen, is dat een zware belasting voor je huid. Je huid kan niet goed ademen en er kan daardoor een serieus huidprobleem ontstaan. Als je een crème gebruikt kan de crème, minder goed zijn werk doen en kan zelfs de schadelijke afvalstoffen mee naar binnen sluizen. Water alleen reinigt de huid niet voldoende. Water gaat niet poriediep, maar de afvalstoffen en vervuiling zitten daar wel!

Basis huidverzorging is daarom ook het volgende:

 • Reingingsgel
 • Overdag een crème met SPF
 • Verzorgende nachtcrème

Deze producten zijn geheel aangepast op jouw huidtype, iedere huid is uniek! Vraag de huidtherapeuten van Derm Medic om advies over welke producten het beste bij jouw huidtype passen.

Extra huidverzorging:

 • Masker
 • Serum
 • Peeling
 • Scrub

Soms vraagt je huid om wat extra verzorging, dat kan door middel van bovenstaande producten. Ook hier kan je advies over vragen aan de huidtherapeuten van Derm Medic.

Thuisbehandelingen

Wij hebben een aantal thuisbehandelingen gemaakt die je nu tijdens de corona heel goed zelf kan uitvoeren. Kan of wil je niet naar de praktijk komen kan je toch thuis werken aan huidverbetering. Kom je wel in de praktijk maar je wilt actief thuis wat doen zijn dit de behandelingen.

Thuisbehandeling voor acne – reiniging, masker, GRATIS peeling voor 2 weken & een sample van de UV-Osk dagcrème.

Deze producten zijn speciaal afgestemd op jouw huidtype. Laat je hiervoor adviseren door de huidtherapeuten van Derm Medic. Hieronder lichten wij de producten toe die ideaal zijn om thuis te gebruiken voor acne en die gelden voor deze actie.

Lira Sal Cleanser – €30,00

Reiniger voor de onzuivere huid.

Deze schuimende reiniging met antibacteriële bestanddelen vermindert acnélaesies en olie op het huidoppervlak. Het bevat salicylzuur voor een antiseptische werking. Daarnaast zorgen de plantstamcellen voor een kalmerend, antibacterieel effect en optimale cel bescherming.

Tebiskin Gly Clean – €27,00

Een milde reiniger uitstekend voor de acne en hyperpigmentatie. Is gebaseerd op de gecombineerde werking van Glycolzuur en Melkzuur, beide gedefinieerd als AHA (alfahydroxyzuren) en zijn opgenomen in een monofasisch systeem dat het mogelijk maakt om de huid op een zachte maar effectieve manier te reinigen. Glycolzuur en Melkzuur verwijderen de dode huidcellen van de buitenste laag van de huid.

Lira Ice Mask – €30,00

Een kleimasker voor het kalmeren en verzachten van de vette, acne huid. Bevat als hoofdingrediënten salicylzuur, melkzuur, glycolzuur en hyaluronzuur. Daarnaast zorgen de plantstamcellen voor een kalmerend, antibacterieel effect en optimale cel bescherming.

Dermaquest Pumpkin Mask – €33,00

Het veelzijdige, antibacteriële ingrediënt pompoenvruchtvlees is rijk in enzymen, die dode huidcellen verwijderen. AHA’s reinigen op milde wijze verstopte poriën, zodat je huid zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Het masker is ideaal voor milde acne en verkleuringen, en is geschikt voor de gevoelige huid. Je voelt een lichte prikkel sensatie. 5-10 minuten maximaal laten inwerken.

Bij aankoop van een reiniging en masker krijg je GRATIS onderstaande producten!

Tebiskin Gly-C Thuis Peeling

GLY-C is een booster voor je huid.

Hij kan heel goed gebruikt worden voor een peelingkuur of microneedling behandeling maar ook heel goed om thuis een actieve behandeling te maken. Het huidproblemen zoals acne te verminderen.

Hij heeft een ex foliërende werking door de eigenschappen van glycolzuur, melkzuur en ascorbinezuur.

Gebruiksadvies: Verwijder de witte seal van het flesje en draai het witte dopje naar beneden. Schud het flesje goed. Draai de witte dop eraf en verwijder de gele dop in het flesje. Zet vervolgens het doorzichtige plastic pipetje erop en het product is klaar voor gebruik. Na activatie is het product 2-3 weken houdbaar.

Breng 1-2 maal daags 2 a 3 druppels aan op een gereinigde huid.

Sample UV-osk

UV-osk biedt UV-bescherming bij acne, heeft tevens een antibacteriële werking en verhoogt de weerstand. Biedt SPF 30 UVA en UVB bescherming.

Gebruiksadvies: Breng eenmaal daags aan als zon/dag bescherming wanneer je de Gly-C ampul hebt gebruikt.

Lira Acne Set

Wij bieden ook een home treatment set

van Lira aan. Deze set bevat de volgende producten:

 1. Lira Sal Cleanser – €30,00: Reiniger voor de onzuivere huid.Deze schuimende reiniging met antibacteriële bestanddelen vermindert acnélaesies en olie op het huidoppervlak. Het bevat salicylzuur voor een antiseptische werking. Daarnaast zorgen de plantstamcellen voor een kalmerend, antibacterieel effect en optimale cel bescherming.
 2. Lira Ice Mask – €30,00: Een kleimasker voor het kalmeren en verzachten van de vette, acne huid. Bevat als hoofdingrediënten salicylzuur, melkzuur, glycolzuur en hyaluronzuur. Daarnaast zorgen de plantstamcellen voor een kalmerend, antibacterieel effect en optimale cel bescherming
 3. Pro Retinol Serum – €59,00: Een herstellend serum tegen acne, maar ook tegen huidveroudering en pigment. Bevat retinol ook wel bekend als vitamine-A zuur
 4. Ice Balancing Lotion – €40,00: Is te gebruiken als dag en nachtcrème. Deze lotion reguleert de talgproductie, verminderd acne uitbraken en verhelderd/verstrakt de huid.

Deze geweldige thuis behandeling set voor acne is nu van €159,00 voor €139,00!

Lira Anti-aging Set

Lira thuisbehandeling set voor algehele huidverbetering en anti-aging

 1. Pro Exfoliating Cleanser – €27,00: Een exfolierende reiniging die make-up en vuil van de huid verwijderd. Bevat melkzuur en salizylzuur.
 2. Pro Anti-Aging Pads – €87,50: Bevatten retinol, werken oplichten, verhelderend, verfijnd de huidstructuur, verminderd ouderdomsvlekken en helpt tegen acne.
 3. Pro Firming Serum – €79,00: Hét serum voor het verstevigen en verstrakken van de huid.
 4. Bio Caviar crème – €85,00: Een volle, hydraterende en herstellende anti-aging crème.

Deze geweldige thuis behandeling set voor anti-aging is nu van €278,50 voor €237,00!

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?