Huidtherapeut? Dat is toch gewoon een schoonheidsspecialiste?

 In Algemeen

Laten we maar gelijk met deze blog in huis vallen: een huidtherapeut en een schoonheidsspecialiste zijn 2 totaal verschillende beroepen. Wat wij als huidtherapeut doen dat leggen we je even uit. We horen namelijk zo vaak
‘’had ik dit maar eerder geweten’’ of ‘’ik wist helemaal niet dat jullie dit ook konden doen’’.

Er zijn vele huidproblemen en behandelingen waar de huidtherapeut bij kan helpen. Wat heel fijn is je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig om bij ons langs te komen.

Wij hebben 2 locaties in de Bollenstreek; Hillegom en Sassenheim. In Hillegom kun je voor alle behandelingen behalve laser terecht, voor deze behandeling ben je welkom in Sassenheim. Heb je dus last van huidoneffenheden of wil je jouw huid gewoon een boost geven? Dan ben je bij dé huidtherapeut van de Bollenstreek aan het juiste adres.

Daniëlle, Marije en Miranda: huidtherapeuten van Derm Medic:

Daniëlle Arends-Hessling: Eigenaraar van Derm Medic

Van jongs af aan ben ik al met de huid bezig. Derm Medic heb ik opgestart op 6 januari 2014 is om dé huidtherapeut van Hillegom en omstreken te worden! De praktijk is in een paar jaar uitgegroeid tot een bekende praktijk binnen de Bollenstreek. Onze behandelingen zijn gegroeid en kunnen bijna elke huidprobleem behandelen.

Dit doe ik niet alleen maar met mijn 2 leuke en bovenal professionele huidtherapeuten.

Miranda Geerlings

Ik ben Miranda en ik werk fulltime als huid- en oedeemtherapeut Bij Derm Medic. Momenteel ben ik ruim 3 jaar aan het werk in de praktijk en ben vooral te vinden op locatie Hillegom, maar je komt mij ook tegen op de vrijdag in Sassenheim. In de praktijk doe ik veel met de medische behandelingen, maar daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor alle overige huid- en laserbehandelingen.

Marije Soonius

Ik ben Marije 26 jaar en werkzaam als huid- & oedeemtherapeut bij Derm Medic. Al vanaf jongs af aan heb ik een passie voor de huid en de verzorging hiervan, de keuze om huidtherapie te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Ik vind het leuk om mensen te verblijden met de zichtbare verbeteringen aan hun huid. Werk nu 2 jaar bij Derm Medic.

Je zult mij vooral tegen komen op locatie Sassenheim waar ik meer bezig ben met de cosmetische kant van huidtherapie. Op de vrijdag werk ik in Hillegom waar ik ook medische behandelingen geef.

Vergoeding zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden onderstaande behandelingen uit de basis of aanvullende verzekering:

  • Oedeemtherapie
  • Acnetherapie: peeling, microneedling, laser
  • Ontharen (gelaat bij vrouwen)
  • Camouflagetherapie: camouflagemiddelen maar soms ook laserbehandelingen van vaatjes of pigmentvlekken
  • Littekentherapie

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intake. Tijdens deze intake kunnen we samen met jou de behandelmogelijkheden bekijken. Voor sommige behandelingen is er een vergoeding vanuit de zorgverzekering, dit kunnen wij ook samen met jou bekijken tijdens het intakegesprek. Wat je huidprobleem ook is, blijf er niet mee lopen. Laat ons je helpen aan een mooie huid.

 

 

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?