Blog: weer aan het werk!

 In Algemeen

Blog: weer aan het werk!

Wij zijn super blij om weer lekker aan het werk te zijn. De afgelopen 6 weken hebben we alleen medisch noodzakelijke behandelingen mogen uitvoeren. Nu zijn we weer open voor alle behandelingen. Hoe gaat het er nu aan toe bij ons in de praktijk? Dat vertellen wij jullie in deze blog.

In het belang van jullie en onze gezondheid houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen van het RIVM die speciaal zijn opgesteld voor de paramedische beroepen.  

Dit gaat op de volgende manier:

Bij het maken van een afspraak en wanneer iemand bij ons in de praktijk komt vragen wij de zogeheten triage vragen:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Kan een van deze vragen met JA beantwoord worden dan moeten wij de behandeling helaas uitstellen. Mocht je twijfelen bel ons dan altijd om even om te overleggen.

Voor aanvang van de afspraak krijg je een herinneringsmail met daarin alle regels, hierin staat bijvoorbeeld dat je een eigen handdoek moet meenemen voor op de behandelbank.

In de praktijk:

In de praktijk hebben wij ook wat aanpassingen gedaan. In de wachtruimte is er 1,5 ruimte gemaakt tussen onze stoelen. Daarnaast plannen wij nu na elke behandeling 15 minuten extra de tijd in om de hele behandelruimte goed te desinfecteren. Met deze tijd extra tussen de behandelingen zorgen wij ook dat de patiënten elkaar niet hoeven te kruisen in de wachtruimte. Omdat wij nu extra tijd tussen de behandelingen moeten plannen is het maken van online afspraken tijdelijk even niet mogelijk.

Mocht je het fijn vinden hebben wij mondkapjes beschikbaar om op te doen. Daarnaast vragen wij iedereen bij binnenkomst zijn handen te desinfecteren

1,5 meter afstand dat lukt toch niet bij jullie?

Dat klopt inderdaad bij de meeste behandelingen kunnen wij geen 1,5 meter afstand houden. Maar omdat wij met mondkapje en handschoenen aan werken en alle materialen en de ruimte goed desinfecteren is het besmettingsgevaar klein.

Hoe was de eerste week weer behandelen?

Wij vinden het alle drie ontzettend fijn om weer aan het werk te zijn. Het is natuurlijk wel even anders werken dan normaal maar we beginnen er aan te wennen. Wij hebben gekozen voor het beroep huidtherapie om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen dus het is super fijn dat dit nu weer kan.

Kunnen we nu nog laseren?

Ja! juist nu is de tijd om nog laserbehandelingen te ondergaan. Wacht niet tot na de zomer maar kom nog voor de zomer voor een behandeling. Zeker nu op vakantie gaan voorlopig niet kan. Smeer je natuurlijk wel goed in met SPF 30 of SPF 50.

Is het nu extra druk bij jullie?

Bij ons is het niet zo extreem druk als bij de kappers. Onze agenda’s zijn weer lekker gevuld maar er is zeker op korte termijn een plekje voor je te vinden. Dus twijfel niet en maak een afspraak met ons!

Bel ons op: 0252-823006 of mail naar: info@dermmedic.nl

Bedankt voor jullie geduld en steun de afgelopen tijd, wij hopen jullie weer snel te zien in onze praktijk!

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?