Nieuwsbrief: Heb jij al een moederdag cadeau?

 In Nieuwsbrief

Aanstaande zondag is het zover, dan zetten we alle lieve mama’s even in het zonnetje! Heb jij al een leuke verrassing voor je moeder? In deze nieuwsbrief geven we je nog een paar laatste tips om een geslaagd moederdag cadeau te scoren!

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

Moederdag gezichtstreatmentFoto van vitamine c masker

Een heerlijke verwen behandeling voor het gezicht. De combinatie van een LPG bindweefselmassage die de huid stimuleert om colleageen en elastine aan te maken en een heerlijk fris Vitamine C masker die de huid gladmaakt en polijst. De celdeling wordt zo namelijk ook gestimuleerd en de huid heeft een echte glow als resultaat! Ideaal voor elke moeder die wel een opfrisser kan gebruiken.

Deze behandeling duurt 45 minuten en speciaal voor moederdag
van €135 voor €100 euro.

In Hillegom én Voorhout te plannen!

 

Foto van LPGLPG behandeling

Staat jou mams ook weer extra in de sportschool om vast te werken aan de Summer Body? Of heeft ze net een periode van drukte en stress gehad? Vaak ontstaan er dan ook verklevingen in het lichaam die wat pijnklachten kunnen geven of het afvalproces stagneren.

Met de LPG bindweefselmassage behandeling maken we het bindweefsel los en worden afvalstoffen afgevoerd. Daarbij verstevigt het bindweefsel doordat de aanmaak van nieuw, stevig bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit maakt deze behandeling geschikt voor meerdere doeleinden. En dus is dit ook een perfect moederdag cadeau!

De behandeling duurt 45 minuten, je mag zelf kiezen welk lichaamsdeel je behandelt wilt hebben. Ook krijg je er een setje producten bij voor na de behandeling.

Speciaal voor moederdagvan €85 voor €65 euro.

In Hillegom én Voorhout te plannen!

 

CadeaubonFoto cadeaubon

Twijfel je welke behandeling geschikt is voor jouw moeder? Natuurlijk hebben we ook cadeaubonnen! Je kunt deze voor een bepaalde behandeling, product of bedrag zelf invullen. Wij pakken het mooi voor je in en zorgen dat de best geschikte behandeling wordt gekozen.

 

 

Nieuw rekeningnummer

LET OP! Ons rekeningnummer is gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer vind je onderaan je factuur.

Recente berichten
0
Foto cadeaubonFoto van Rosalie
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?