Nieuwsbrief: Oxygenetix – nieuwe medische foundation

 In Nieuwsbrief

Misschien heb je het al voorbij zien komen, we hebben een nieuw product! De Oxygenetix medische foundation en camouflage. In deze nieuwsbrief vertellen we hier meer over. Ben je na het lezen benieuwd naar Oxygenetix geworden? Plan dan een adviesgesprek waarin we je advies geven en jouw kleur bepalen.

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

OxygenetixFoto van Oxygenetix

We hebben een nieuw, mooi product! De medische foundation en camouflage van Oxygenetix. Oxygenetix is meer dan alleen een foundation. De lichte formule brengt makkelijk aan en voelt als een tweede huid. Het bevat aloe vera die de huid kalmeert én een beschermingsfactor 30 tegen de zon.

De foundation is geschikt voor bijna elke huid, zelfs die met problemen zoals rosacea of acne. Voor de acnehuid is er zelfs een speciale lijn die stimuleert en ondersteund. Dit bevat extra vitamine E en salicylzuur. Dit is dus een foundation en een huidverzorging in één!

 

 

Kom langs voor een adviesgesprekFoto van Oxygenetix

Zoals bij elke foundation is het wel belangrijk dat je de juiste kleur voor jouw huid hebt. Daarom kijken we graag samen met jou welke het beste geschikt is. Oxygenetix heeft 2 verschillende ondertonen, waardoor er altijd wel een mooie passende kleur is.

We nodigen je graag uit voor een gratis adviesgesprek waarin we Oxygenetix uitgebreid toelichten en jouw kleur bepalen. Dit kan op locatie Hillegom.

Wist je dat Oxygentix vergoed kan worden als je hier aanvullend voor verzekerd ben?

 

 

 

Alternatief LycogelFoto van Oxygenetix

Als je Lycogel hebt gebruikt zal je ongetwijfeld de leveringsproblemen hebben meegekregen. Dit is voor ons een reden geweest om verder te zoeken naar geschikte alternatieven. Dit hebben wij gevonden in Oxygenetix van Sure Medical. Dit betekent dus dat we gaan stoppen met Lycogel. We hebben nog een beperkte voorraad, dus mocht je graag nog iets willen hebben neem dan even contact op.

 

Recente berichten
0
Foto van EsthedermFoto cadeaubon
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?