Nieuwsbrief: De lente komt eraan!

 In Nieuwsbrief

De afgelopen tijd is het weer heel wisselend geweest, maar nu komt de lente er toch echt aan. Je merkt dat de zon wat sterker is en het warmer wordt buiten. Je kunt op deze veranderingen inspelen met behandelingen of producten. We vertellen je hier graag meer over!

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

LaserseizoenFoto van Rosalie met Fotona laser

Met het begin van de lente komt het laserseizoen helaas ten einde. Wanneer de zon sterker is en de huid langzaam gebruind wordt kan er niet worden gelaserd. Gelukkig hebben we nog wel een aantal weken de tijd om te laseren. Stoor jij je aan vaatjes in je gezicht, pigmentvlekjes of andere plekjes? Kom dan snel langs om te kijken wat er nog mogelijk is.

Daarnaast kunnen we ook alvast een plan voor het najaar opstellen, als je bijvoorbeeld littekens of last van huidveroudering hebt. Als je je huid dit voorjaar en in de zomer goed bijhoudt met producten en behandelingen, kun je de huid optimaal voorbereiden en het resultaat nog beter laten worden.

 

 

Bescherm met EsthedermFoto van Esthederm

Nu de zon sterker wordt is het belangrijk om je goed te beschermen. Je huid heeft de hele winter geen zon gezien, laat je huid dus rustig wennen! We hebben voor elke huid een geschikt product.
Heb jij de zomervakantie al geboekt? Denk dan vast na over hoe je je kan beschermen tegen de zon. Door je huid goed voor te bereiden en te beschermen zorg je voor een veilige, egale bruining.
We hebben nu een superleuke actie. Bij aankoop van 1 Esthederm krijg je een mooie toilettas of strandtas cadeau. Wacht niet te lang, want ze gaan hard en op = op!

 

 

Weg met je winterhuidFoto van de hydrodrops

Ben jij ook helemaal klaar met de kou en je droge winterhuid? Bereid je goed voor op het voorjaar met een heerlijke behandeling. De Vitamine C Glow is perfect om je droge huid een oppepper te geven en te laten stralen. Of kies je voor de PRX peel, waarbij je oude huid afschilfert en je een gezonde, nieuwe huid terug krijgt. Laat je door ons adviseren, wij kunnen altijd een behandeling op maat maken.
Daarnaast is het ook verstandig om eens naar je productroutine te kijken. Je huid heeft elk seizoen andere behoeftes, dus speel daar vast op in en zorg dat je huid optimaal blijft.

 

SchimmelnagelsFoto schimmelnagels

Heb jij last van vervelende schimmelnagels en wil je hier vanaf. Denk dan eens aan een laserbehandeling. Door met een laser de nagel te verwarmen, kun je de schimmel doden en zorgen dat er een gezonde nagel teruggroeit.

Nieuw is dat we deze behandeling vanaf nu ook in Voorhout aanbieden. Je kunt dus op beide locaties terecht voor een behandeling. Ben je benieuwd of een laserbehandeling geschikt is voor jou nagels, kom dan langs voor een intake gesprek.

 

Recente berichten
0
Foto van Rosalie met Fotona laserFoto van Oxygenetix
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?