Nieuwsbrief: Grand Opening & Introductie avond in Voorhout

 In Nieuwsbrief

Inmiddels zijn we helemaal warm gedraaid in Voorhout en werken we ook met onze nieuwe Fotona laser. Ook is er een vaste datum geprikt voor de officiële opening van de gehele kliniek in Voorhout! In deze nieuwsbrief zullen we jullie hierover mee vertellen.

Lieve groet,
Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

Introductie avond VoorhoutFoto introductie avond Voorhout

Op dinsdag 22 november organiseren wij een introductie avond in Voorhout om jullie kennis te laten maken met onze splinter nieuwe Fotona laser.

Deze laser kan veel meer dan ontharen of het verwijderen van pigmentvlekken en/of vaatjes. Op het gebied van Anti-Aging zijn er namelijk ook heel veel dingen mogelijk. Dit gaan we jullie allemaal vertellen en laten zien tijdens de introductie avond.

Hoe zit de avond eruit?

We kunnen 20 personen ontvangen op de introductieavond dus wacht niet te lang met aanmelden! De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Je kunt je voor de gehele avond aanmelden of een deel hiervan.
– 18.00 ontvangst

– 18.15 LEZING 1: uitleg over vaatbehandeling gelaat en lichaam & ontharen

– 19.00 pauze met een kleine versnapering

– 19.15 LEZING 2: uitleg over anti-aging en huidverbetering

– 20.00 tijd voor vragen en advies

– 21.00 einde

Uiteraard hebben wij ook weer op deze avond een leuke welkomskorting op de Fotona laser behandelingen. Deze gelden alleen op de avond zelf. 

In verband met het beperkt aantal mensen dat wij kwijt kunnen is het belangrijk dat je je even aanmeldt. Wil je liever bij een deel aanwezig zijn dan kan dat ook. We horen dan graag of en welk deel je aanwezig bent. Meld je aan door te mailen naar info@dermmedic.nl of bel ons even op 0252 823 006

Hopelijk tot dan!

 

Fotona LaserFoto Fotona Laser

De Fotona Dynamis is een krachtige, veelzijdige laser waarmee verschillende behandelingen worden uitgevoerd. De laser maakt gebruik van twee golflengtes, namelijk een Er:YAG van 2940 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Deze twee golflengtes kunnen apart van elkaar worden ingezet, of samen in een behandeling waarin ze elkaar stimuleren en ondersteunen.

Doordat de laser van twee golflengtes gebruik maakt kunnen we veel indicaties behandelen! Naast dat de Fotona kan laser ontharen, vaatjes behandelen en littekens kan verminderen is deze ook in te zetten voor huidverbetering en -verjonging.

Danielle en Rosalie zijn de afgelopen weken druk met trainingen geweest en nu helemaal klaar om te gaan behandelen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, plan dan snel een intakegesprek in!

 

Grand Opening in Voorhout

Foto Grand Opening VoorhoutEindelijk is het zover de officiële opening van de nieuwe kliniek in Voorhout! Op 8 december van 16:00 tot 20:00 is iedereen die benieuwd is naar de kliniek in Voorhout welkom!

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de gehele kliniek feestelijk geopend. Ook heel erg leuk om meteen te zien wat er nog allemaal in deze kliniek te doen is. Je bent geheel vrijblijvend welkom en je kunt gewoon binnenlopen wanneer dat jou uitkomt.

Neem gerust ook vrienden en/of familie mee en maak er meteen een gezellig uitje van!

 

 

 

 

Nieuwe stagiaire

Foto van stagiaire AshleyVanaf vandaag loopt Ashley haar vierdejaars stage bij ons! Ze zal de komende tijd 4 dagen meelopen in de praktijk. Ashley is voornamelijk in Hillegom, maar je kunt haar ook wel eens tegenkomen in Voorhout. Ashley stelt zich graag even voor:

“Hallo allemaal!
Mijn naam is Ashley Terpoorten en ik ga bij Derm Medic mijn afstudeerstage lopen! Zelf ben ik 22 jaar en kom ik uit Hoofddorp. Ik hoop hier veel te kunnen leren over het aanmeten van kousen, LPG-behandelingen en de gezichtsbehandelingen. Tot snel in de kliniek!”

Recente berichten
0
Foto van cadeaubonFoto van de decemberboxen
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?