Nieuwsbrief: Tips voor de feestdagen

 In Nieuwsbrief

Alvast een tip voor de feestdagen!

Het klinkt nog ver weg en het voelt ook nog ver weg maar toch is het volgende maand alweer december en komen de feestdagen weer in het zicht! Over 10 dagen komt sinterklaas ook alweer binnen gevaren. En daarom is het wel heel handig om alvast wat tips voor deze dagen met jullie te delen en dat doen we in deze nieuwsbrief.

Lieve groet,

Daniëlle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

 

CadeaubonFoto van cadeaubon

Een cadeaubon is eigenlijk een cadeau dat altijd goed is. Je kunt hem als bedrag of behandeling geven en mensen kunnen hem inzetten wanneer ze willen. Iedereen heeft het druk tijdens de feestdagen en vaak is de maand januari altijd even de maand om lekker bij te komen en tijd aan jezelf te besteden. Hoe leuk is het dan om een cadeaubon te hebben en die in te kunnen zetten.

Dus weet jij niet wat je jouw geliefde moet geven of verdiend diegene nu net even een momentje voor zichzelf dan is een cadeaubon een uitstekend idee om cadeau te doen. Daarbij pakken we hem graag feestelijk voor je in.

*al vanaf €10,00 mogelijk

 

HerfstbehandelingFoto van herfstbehandeling

Nu de koudere dagen eindelijk gaan aanbreken hebben wij weer een mooie Herfstbehandeling om je huid te ondersteunen!

De herfstbehandeling bestaat uit een reiniging van de huid, waarbij we onzuiverheden nalopen. Hierna volgt een ontspannende en stimulerende bindweefselmassage. Er wordt een masker aangebracht, afgestemd op jouw huid en afgesloten met een serum die de huid in balans brengt.

Merk je dat jouw huid wel weer een opfrisser kan gebruiken, plan dan snel de Herfstbehandeling in.

Deze behandeling van 60 minuten is de hele maand november van €107 voor maar €87 te boeken!

De behandeling kan zowel in Hillegom als Voorhout gepland worden.

 

 

Cadeautips voor de feestdagen!Foto van Roos met producten

November is aangebroken en dat betekent dat de feestdagen weer in zicht komen. Sinterklaas en kerst zijn ook dé momenten om jouw geliefde te verwennen met een leuk cadeau(tje)! Daarnaast is dit ook hét moment om je eigen huid even een handje te helpen tijdens deze stressvolle periode zodat jij er tijdens de feestdagen tip top uit ziet. Vandaar dat we de maskers van Obagi even in het zonnetje zetten. Deze zijn leuk om te geven als cadeau maar ook perfect voor een effectieve en huidverbeterende thuisbehandeling.

Exfoderm: Dit product kun je wekelijks inzetten als masker. Het werkt exfoliërend waardoor de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Ook egaliseert het de huid en geeft het een frisse tint.

–> voor elke huidtype

Vitamine C Polish Mask: Een perfect masker als jouw huid dof en grauw van kleur is en wel even een boost kan gebruiken. Ook geschikt voor als je binnenkort een feestje hebt. Exfoliatie en een Vitamine C boost in één!

–> doffe huid, rokers huid, huid die een glow verdiend

AQ Sheet Mask: Heb jij een gevoelige, gestresste huid? Kan jouw huid wel even wat rust gebruiken? Dat kan met dit Sheet masker van AQ op basis van groeifactoren.

–> gevoelige huid, rosacea, stress, na een intensieve behandeling.

 

Foto van Daniëlle met de nieuwe laserNieuwe laser in Voorhout!

Zoals jullie vast al voorbij hebben zien komen op Social Media zijn Daniëlle en Rosalie volop in training voor de nieuwe laser die vanaf nu in Voorhout staat! Los van het feit dat we hier effectief vaatjes (spataderen) en pigmentvlekken mee kunnen behandelen en mee kunnen ontharen, kan deze laser nog meer op het gebied van Anti-Aging. Denk aan verstevigen van gelaat en hals, opfrissen van de ogen of het voller maken van de lippen.

Doordat we zoveel kunnen behandelen met de Fotona SP Dynamis en jullie hier graag meer uitleg over geven, hebben we een introductieavond op de planning staan!

 

 

Dinsdagavond 22 november van 18:00 tot 21:00 uur.

Rosalie en Daniëlle vertellen jullie alles over de nieuwe laser en welke behandelingen er mogelijk zijn. Er is wel een planning gemaakt. Je kan je inschrijven voor de hele avond (wat wij natuurlijk heel leuk vinden) of voor lezing 1 of lezing 2.

18.00: Ontvangst met een drankje en goodie bag

18.15: Lezing 1: Uitleg over vaatbehandelingen van gelaat en benen & ontharen

19.00: Pauze met een klein hapje

19.15: Lezing 2: Uitleg over anti-aging en huidverbetering

20.00: Tijd voor vragen en advies

21.00: Einde

Uiteraard hebben wij ook weer op deze avond een leuke welkomskorting op de Fotona laser behandelingen. Deze gelden alleen op de avond zelf.

 

We kunnen deze avond 20 personen ontvangen dus meld je snel aan door een mail of een appje te sturen. Je kunt dus ook een deel van de introductie bijwonen, meld je dan aan voor lezing 1 of lezing 2. Deze avond kun je gelijk een kijkje nemen op onze nieuwe locatie, maar de officiële opening volgt snel!

Recente berichten
0
Foto introductie avond Voorhout
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?