LPG IN DE WINTER

 In LPG endermologie

Summer bodies are made in winter is een uitspraak die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. En daar is niks aan gelogen want als je straks in de zomer strak op het strand wilt liggen, moet je eigenlijk nu al actie ondernemen! Gelukkig bieden wij een behandeling aan die jou hierbij gaat helpen, de LPG endermologie behandeling. Doormiddel van een mechanische bindweefselmassage kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren.

 

Wat is LPG?

LPG is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier. De zuigende werking van het apparaat gecombineerd met de rolmassage zorgen ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. Hierdoor neemt het volume af en vindt er een beter doorbloeding plaats waardoor de zuren sneller kunnen worden afgevoerd. De effectiviteit van de behandelingen zijn bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies.

Waarbij kan de LPG worden ingezet?

LPG kan worden ingezet voor meerdere doeleinden:

  • Afslanken
  • Cellulite, in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd. Celluliteis een ophoping van samengeklonterde vetcellen die als putjes zichtbaar worden in de huid. Bij deze behandeling ligt de focus op het verminderen van de ‘putjes’.
  • Huid verstevigen (dubbele kin, na zwangerschap of gewichtsafname).
  • Silhouet aflijnen (figuurcorrectie, love handles).

Gezichtsbehandelingen

Naast het behandelen van het lichaam kan de LPG ook worden ingezet voor het gezicht. Voor het behandelen van het gezicht maken we gebruik van een kleinere kop. De lpg-gezichtsbehandeling is zeer geschikt als anti-aging behandeling, maar kan ook op een natuurlijke manier worden ingezet ter preventie van rimpels.

De resultaten

Vanaf de eerste behandeling voelt de huid al zachter en gladder aan. Na de behandeling blijft je huid nog 1 à 2 dagen doorwerken. Er wordt daarom ook geadviseerd om binnen 24u na de behandeling te gaan sporten, de cellen zijn dan het meest actief waardoor er een snellere vetverbranding plaatsvindt. Drink daarnaast veel water, dit bevordert een snellere afvoer van de afvalstoffen.

De resultaten worden bij iedere behandeling meer zichtbaar. Voor een optimaal resultaat raden wij behandelingen in kuurverband aan met daarnaast ondersteunende producten van Juchheim.

Dus wil jij ook strak in bikini? Maak dan nu een afspraak voor een je vrijblijvend intakegesprek.

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?