WEG met die lelijke putjes in de benen!

 In LPG endermologie

HILLEGOM – Kijk je wel eens in de spiegel en denk je “wat een lelijke putjes heb ik toch?” ÉÉn grote troost, die heb ik ook.. Maar wie niet? Ook al ben je heel slank, dan kan je zeker ook putjes hebben in de benen of billen.

Ik ben mijn putjes gaan aanpakken en mijn benen zijn stukken mooier geworden. Wil jij weten hoe? Of wil jij hier ook vanaf dat kan nog vóór deze zomer met het LPG Endermologie apparaat, bij

“Dé LPG expert van de Bollenstreek”.

Sinds oktober 2018 hebben wij bij Derm Medic het LPG Endermologie apparaat. Het LPG apparaat staat op onze locatie in Hillegom.

Endermologie is gebaseerd op een diepe mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuidsbindweefsel behandeld met het LPG apparaat. De behandeling is niet pijnlijk. Ik moet wel eerlijk zijn, sommige plekken kunnen licht gevoelig zijn. Op deze plekken zit waarschijnlijk de meeste putjes.

Een leuk weetje hoe die “putjes” eigenlijk ontstaan. Vrouwen hebben (helaas) meer vetcellen dan mannen op de billen en benen. De vetcellen liggen in een klompje bij elkaar en worden omgeven door schotjes van bindweefsel. Deze schotjes kunnen strengen worden en dit rekt niet mee met de huid. Hierdoor gaat de huid trekken en ontstaan er “putjes”. Deze bindweefselstrengen moeten losser gemaakt worden zodat de putjes minder zichtbaar zijn. Het LPG apparaat kan dit en doet dit ook echt. Iedereen wil snel resultaat, ik zelf ook want ben een ongeduldig typje. Helaas krijg je dit niet voor elkaar met 1 behandeling. Een kuur van LPG is de beste en snelste oplossing voor resultaat. Deze kuur kost je 2x per week 45 minuten tijd maar binnen 5 weken zijn de putjes minder zichtbaar.

Het is dus echt mogelijk voor deze zomer! Uiteraard is het resultaat afhankelijk van veel factoren; erfelijkheid, voeding, leefstijl, sport ect.

De prijzen

Kuur van 10 behandelingen € 675,-

Kuur van 20 behandelingen €1350,-

Neem een kijkje op mijn website LPG Endermologie

Ben je enthousiast geworden of wil je er meer over weten? Maak dan nu nog een afspraak voor een gratis intake en ga ervoor!

Telefoon: 0252-82300

Email: info@dermmedic.nl

Laat de zomer maar komen!!

Maak je LPG afspraak nu bij “Dé LPG expert van de Bollenstreek”.

 

 

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?