Een foundation die niet slecht is voor de huid? Wie wil dat nou niet!

 In Lycogel

Ben jij opzoek naar een foundation die niet slecht is voor de huid? Heb je last van roodheden, littekens, pigmentatie een gevoelige huid of acne huid? Wil je een huidaandoening als acne, rosacea en eczeem camoufleren? Of heb je geen last van bovengenoemde huidaandoeningen maar ben je gewoon opzoek naar een foundation die goed is voor jouw huid? Lees dan snel deze blog verder over onze Lycogel foundations.

Wat houdt het in?

Wij gebruiken Breathable Camouflage en Concealer in de praktijk, omdat het de enige producten zijn die de huid niet verstoppen, maar wel beschermen met SPF 30 en optimaal camoufleren. Bovendien kan het onmiddellijk na een laser, microneedling of acne behandeling worden aangebracht, voor als je meteen doormoet naar een andere afspraak of liever niet rood de deur uitgaat. Breathable Camouflage en Concealer zijn niet alleen voor mensen die speciale make-up verzorging nodig hebben: het is voor iedereen die zijn uiterlijk wil verbeteren en een goede foundation wilt gebruiken.

Wat doet het precies?

  • Werkt kalmerend, vermindert zwelling, roodheid en pijn
  • Bevordert het herstel van een beschadigde huid
  • Laat de huid ademen
  • Is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen
  • Geeft een natuurlijke dekking die de hele dag standhoudt
  • Is waterproof
  • Beschermt tegen zonlicht met SPF 30
  • Bevat peptiden en antioxidanten

Ervaringsdeskundige

Wij kunnen als ervaringsdeskundige bij Derm Medic de lycogel alle drie aanraden. Miranda, Danielle & ik Marije gebruiken allemaal Lycogel. Natuurlijk alle drie wel in een andere kleur, afgestemd op ons huidtype. Wij kunnen je helpen de juiste kleur te vinden tijdens een consult.

Vergoeding?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan lycogel vergoedt worden door de zorgverzekering. Dat is zeker even de moeite waard om te checken natuurlijk! Lycogel valt dan onder het kopje ‘camouflagetherapie’. Lycogel kost €67,50 en de lycogel concealer €42,50.

Iedere huid heeft een andere huidskleur, huidtype en ondertoon. Lycogel heeft een collectie van 12 kleuren. Om de juiste kleur te vinden bij uw huid kunnen wij jou voorzien van alle adviezen!

Ben je enthousiast geworden of wil je er meer over weten? Maak dan nu nog een afspraak voor een gratis intake:

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?