Nieuwsbrief: Frisse start!

 In Nieuwsbrief

Hi allemaal,

In de vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat wij in Hillegom veel veranderingen hebben doorgemaakt. Ook hebben we een aantal behandelingen die misschien nog nieuw voor je zijn. Al deze mooie, nieuwe dingen willen we graag aan je laten zien op een demoavond

Zet maandag10 oktober vast in je agenda en lees verder wat deze avond inhoudt.

Deze week gaan wij openen in Voorhout, YES. We hebben erg veel zin in deze frisse start. Ben je benieuwd hoe onze nieuwe locatie eruit ziet, kom dan snel langs.

Ook geven we je wat informatie over vergoedingen voor behandelingen via de verzekering. Het jaar schiet al op, dus wees je bewust dat je de vergoedingen tot 31 december 2022 kunt inzetten.

Lieve groet,
Danielle, Miranda, Laura H, Laura V & Rosalie

Demo avond Hillegom

Wij zijn erg trots en blij met onze opgefriste locatie in Hillegom. Daarom organiseren wij op maandag 10 oktober van 17.00 tot 21.00 een demoavond! Met een hapje en een drankje willen we er een gezellige en informatieve avond van maken.

PROEFBEHANDELING

Tijdens deze avond laten we verschillende behandelingen aan je zien en kun je lasertherapie en LPG ervaren voor een speciale prijs.

  • Ben je benieuwd wat onze laser kan betekenen voor vaatjes, pigment of ontharen? Je kan voor €35,- een proefpuls inplannen.
  • Wil je meer weten over LPG Endermologie bindweefselmassage voor gezicht of lichaam, dat werkt op stevigheid of verstrakking, kom dan langs voor een proefbehandeling voor €25,-.

Neem contact met ons op om een van deze behandelingen in te plannen!

DEMONSTRATIES

Ook gaan wij 2 demonstraties geven van behandelingen. Dit geldt voor de volgende 2 behandelingen:

  • SkinPen Microneedling
  • PRX-T33 Peeling & Skinbooster

Ben jij benieuwd hoe deze behandelingen in zijn werk gaan, boek dan een tijdsslot om mee te kijken en informatie te krijgen.

Voor deze behandelingen zoeken wij nog modellen. Wil jij model liggen voor de SkinPen of PRX-T33, neem dan contact met ons op!

Als model krijg je uiteraard een leuke korting op je behandeling.
Kosten SkinPen van €195,- voor €100,-
Kosten PRX-T33 van €100,- voor €50,-

Vergoeding via de verzekering

Wist je dat een aantal van de behandelingen die wij aanbieden (deels) vergoed kunnen worden door de verzekeraar? 

Afhankelijk van jouw pakket heb je recht op een vergoeding voor één van de volgende behandelingen:
– Acnetherapie
– Camouflagetherapie
– Laser ontharen gelaat
– Laser pigment- of vaatafwijkingen

Wij kunnen je helpen met het optimaal inzetten van jouw vergoeding!
De vergoedingen zijn tot 31-12-2022 in te zetten.

Wanneer je je vergoeding niet voor het einde van het jaar gebruikt vervalt deze, terwijl je hier wel recht op hebt.

After summer actie 1. PRX met LPG

Tot eind september hebben wij twee after summer acties!

De PRX-T33 peeling in combinatie met een LPG gelaatbehandeling is de eerste actie. Je start met de ontspannende LPG bindweefselmassage waarna de PRX wordt aangebracht voor een mooie boost van de huid. Wanneer je deze actie boekt krijg je bij de PRX-Booster deLPG sessie ter waarde van €50 erbij cadeau. Je betaalt dus in plaats van€150 maar €100!

Aftersummer actie 2. Laseractie

De laseractie is onze tweede after summer actie. De herfstperiode is ideaal om te starten met laser ontharen. Als je nu start, kun je volgende zomer zonder ongemak of irritatie van haartjes naar het strand!

De laseractie is geldig voor het ontharen van de oksels.

Laser je oksels nu voor €50 per behandeling in plaats van €75,-!

Bloggen

Nu we een nieuw team hebben, een nieuwe locatie en nieuwe behandelingen willen we graag veel met jullie delen. Dit gaan we doen door middel van blogs. In een blog kunnen wij meer vertellen over een onderwerp en hier dieper op in gaan.

Wij starten met een reeks aan blogs over het team, wie zijn wij als huidtherapeuten, de vernieuwde locatie Hillegom en nieuwe locatie Voorhout en keuze van ons vernieuwde logo. Daarna zullen wij wat dieper in gaan op behandelingen of een huidprobleem onder de loep nemen. Zo kun je ons en onze behandelingen nog beter leren kennen. Deze blogs delen wij afwisselend met de nieuwsbrief. Vanaf nu komen de nieuwsbrieven en de blogs op de website zodat je ze altijd terug kan lezen. 

Maar heb jij nou een onderwerp waar je graag een blog over zou willen lezen, laat dit ons weten! Wij willen informatie delen waar JIJ wat aan hebt.

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?