TIJDELIJK GESTOPT MET BEHANDELINGEN MAAR GEOPEND VOOR PRODUCT EN HUIDADVIEZEN!

 In Geen categorie

Net als alle andere paramedici zijn wij helaas gesloten voor face to face behandelingen in de praktijk tot en met 6 april. Alle ingeplande patiënten zijn inmiddels persoonlijk door ons benaderd.

De prakijkt blijft wel geopend voor de volgende zaken:
– dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar
– bereikbaar via onze social media kanalen
– producten kunnen gewoon besteld worden
– telefonische consulten en videoconsulten 

Daarnaast bieden wij telefonische consulten en video-consulten aan. Hierin worden wij ondersteund door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, zodat deze consulten via beveiligde routes zullen gaan verlopen. Heb jij hier interesse in? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Net als voor vele andere kleinere ondernemingen is deze coronacrisis een harde klap voor een bedrijf. Omdat wij heel graag willen blijven bestaan proberen wij alles op alles te zetten hiervoor.
Jullie kunnen ons op verschillende manier helpen!

PRODUCTEN BESTELLEN
Wij zijn achter de schermen druk bezig met het lanceren van een online webshop. Nu kunnen producten nog besteld worden per mail of telefonisch.
Levering is gratis!

CADEAUBONNEN
Ook kunnen jullie een cadeaubon bij Derm Medic kopen die in te wisselen is voor producten of behandelingen. Nu is dit nog te bestellen via de mail of telefonisch. De cadeaubonnen zullen later ook op de webshop komen.

TEGOED-BON
Een andere mogelijkheid is, om de afspraak die we hebben verzet en dus is vervallen te kopen middels een tegoed-bon.
Hierbij krijg je 10% korting op je behandeling. Je ontvangt van ons de factuur van de vooruitbetaalde behandeling en dit is gelijk je bewijs voor de eerstvolgende keer dat wij je zien in onze praktijk.
Uiteraard kunnen de behandelingen die via de aanvullende verzekering worden vergoed ook gewoon ingediend worden bij je zorgverzekeraar.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in Derm Medic. We hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen in de praktijk in goede gezondheid!

Hartelijke groet,

Daniëlle, Miranda & Marije

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?