Blog: 6 redenen waarom iedereen een peeling zou moeten laten doen

 In Peels

Wij als huidtherapeuten zijn natuurlijk fan van peels. Waarom we hier zo fan van zijn leggen we je uit hieronder aan de hand van 6 redenen waarom iedereen een peeling zou moeten laten doen.

1. Het helpt tegen rimpels en fijne lijntjes!

Naarmate we ouder worden vernieuwd de huid zich steeds langzamer. Peels versnellen dit proces, een peeling zorg namelijk voor huidvernieuwing. Na een peeling ziet de huid er egaler, frisser en jonger uit. Een huid die nooit wordt gepeeld zal dikker, stugger en grauwer worden. Hierdoor worden actieve werkstoffen bijvoorbeeld uit huidverzorgingsproducten die u gebruikt minder goed opgenomen.

2. Het verminderd acné!

Bij acne is het doel van de chemische peeling als volgt:

  • Verminderen talg(productie)
  • Oplichten van rode/bruine vlekjes
  • Verfijnen poriestructuur
  • Verbeteren huidstructuur (met bijvoorbeeld littekens)

3. Verminderen Pigment!

Zoals al eerder is verteld een peeling voor huidvernieuwing, bij pigment heeft dat de volgende werking op het pigment:

  • Oplichten donker pigment
  • Egaliseren huid
  • Uitstraling verfrissen
  • Huidconditie verbeteren

4. Het geeft een boost voor de vochtarme huid!

Vooral nu tijdens de koude wintermaanden merk je waarschijnlijk al snel dat jouw huid vochtarm wordt. Hij begint te trekken, branden en je hebt waarschijnlijk het gevoel dat de crème die je gebruikt niet meer voldoende voedt. Een peeling biedt hiervoor een oplossing! Na een peeling is je huid beter in staat om vocht vast te houden en zichzelf te hydrateren. En omdat de dode huidcellen nu niet meer in de weg zitten, zal jouw huid de voedende crèmes die je gebruikt beter opnemen

5. Peels zijn ook geschikt voor de mannen huid, bijvoorbeeld na irritatie van het scheren!

Doordat een peeling zorgt voor een versnelde celdeling, zal jouw huid minder snel verdikken. In veel gevallen is dit namelijk de oorzaak waardoor baardharen sneller ingroeien. De huid zal na de peels minder scheerirritaties veroorzaken.

6. Gewoon om de huid egaal, gezond en stralend te houden!

Peels zorgen voor een egalere huid omdat de poriën fijner worden, daarnaast stimuleert het de doorbloeding waardoor de huid er  gezonder uit zal zien.

Peels zijn het beste werkzaam in kuurverband, daarom raden wij je aan om gebruik te maken van onze 3+1 gratis peelingkuur van €255,-. Wilt je eenmalig de huid een boost geven dan kan dit natuurlijk ook met een losse peel. Daarnaast hebben wij ook thuis peels van Tebiskin. Benieuwd wat voor jou huidtype het beste zou zijn? Maak nu snel je afspraak bij Derm Medic om nog voor de feestdagen met een stralende huid het nieuwe jaar in te gaan!

 !Peels kunnen worden vergoedt door de zorgverzekering wanneer je aanvullend verzekerd bent!

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?