BLOG – ByeByeCellulite

 In Dr. Jucheim

Een crème die zorgt dat binnen 4 uur mijn cellulite weg is? Geloof je het zelf….?!! Nou, ook ik had twijfels! Maar zie deze foto, dit zijn mijn benen. Wat verschrikkelijk die cellulite van foto 1, maar zie foto 2…! Dit is ook mijn been/bil en NEE dit is géén fotoshop! Maar hoe? Welke crème helpt mij van mijn grootste nachtmerrie af. CELLULITE!! Geloof me er is een crème die vanaf nu mijn grootste vriend is geworden en standaard in de badkamer staat, namelijk de ByeByeCellulite!

Er zijn zoveel vrouwen die hun benen verbergen en niet in korte broekjes, rokjes of bikini willen lopen. Herken jij dit? Nou geloof me, je bent niet alleen! Gelukkig maar voor mij, want ik heb er ook last van. In de praktijk hebben wij het LPG Endermologie apparaat, super apparaat om je contouren, silhouet te verfraaien en cellulitis te verminderen. Uiteraard lig ik hier ook wel is onder, moet eigenlijk vaker doen…, want het beste is om een kuur te doen van 2x per week van 10 à 20 behandelingen en het WERKT! Hoe gaaf zou het zijn als je het effect, beter kan maken en langer kan behouden door er alleen iets bij te smeren??! Er lijkt een oplossing…

Vanaf vandaag werken wij met de producten van Juchheim. In eerste instantie met de ByeByeCellulite. Ik heb altijd gezegd, een crème die echt helpt bij cellulitis? Degene die dat uitvindt is GOUD waard!

Ook ik was sceptisch, heel sceptisch! ByeByeCellulite, wat een top naam, maar ik zeg ByeByegeld weer een pot crème die niet werkt..

Maar niks is minder waar!! Ik ben samen met Anja van Body2Balance naar een meeting gegaan. Heel kritisch hebben wij geluisterd en vragen gesteld. Later zijn Anja en ik samen gaan testen op elkaar en WAUW! Zijn dit echt mijn benen??!!! Inmiddels kan ik niet anders zeggen dan dat ik zo blij ben dat Dr. Juchheim op mijn pad gekomen is!

Ik ben niet alleen blij voor mezelf maar voor alle vrouwen die last hebben van Cellulite!! Dit moet ik verspreiden onder mijn cliënten binnen de praktijk. Elke vrouw moet hier van af weten!

Maar niet alleen de ByeByeCellulite is een fantastisch product, ook de huid verbeterende producten zijn uniek. Hier vertel ik later meer over. Vandaar dat wij vanaf vandaag de ByeByeCellulite crème verkopen!!

Hoe werkt ByeByeCellulite?

ByeByeCellulite bevat een combinatie van actieve, natuurlijke ingrediënten, die diep inwerken op de huid. Hierdoor zal de cellulitis huid er gladder en strakker uit gaan zien.

Deze hoog actieve crème werkt in 6 stappen:

  1. Verbetering van de doorbloeding
  2. Voelbare warmteontwikkeling
  3. Zichtbare verbetering van de huid
  4. Maakt de huid gladder
  5. Versterkt de elasticiteit van de huid
  6. Harmoniseren huidbeeld

Ingrediënten

Alle producten van Dr. Juchheim zijn vrij van parabenen, paraffine, siliconen en hormonen. De producten zijn microplastics, vegan en niet op dieren getest. Het komt uit Duitsland en wordt gemaakt door een cosmetisch arts/immunoloog. In Duitsland is de wet voor dit soort producten veel strenger dan in ons land en daardoor weet je zeker dat wat je koopt niet alleen op het etiket staat, maar ook in de crème zit. Ook niet onbelangrijk, toch?

Testen

Wil jij dit nou ook is ervaren? Testen is gratis! Maak een afspraak bij ons in de praktijk.

We maken een foto voor de behandeling van je probleemzone. Daarna wordt de huid goed met het tonic water van Dr. Juchheim gereinigd, om vervolgens een dun laagje crème aan te brengen.

Na enkele minuten zal je huid reageren: iets rood en warm worden en gaan tintelen.

Thuis maak je na 4 uur zelf een foto. Deze foto stuur je terug naar ons. Wij zullen dan beide foto’s naast elkaar zetten in een collage en sturen deze naar je op. Je zult versteld staan van het verschil!

WIL JIJ HET ERVAREN? MAAK DAN NU EEN AFSPRAAK EN KOM GRATIS TESTEN!

Ik ben zo enthousiast over het merk Dr. Juchheim! Ze maken waar wat ze zeggen en geloof me als ik zeg dat ik nog veel meer leuks heb van Dr. Juchheim. Dat ga ik later met jullie delen in mijn blog! Maar denk hierbij aan rimpels die verdwijnen na 4 minuten of de SOS anti rimpel stift. Wil je deze ook testen? Maak hier dan alvast een afspraak voor!

Volg onze blogs, facebookpagina en Instagram account en blijf op de hoogte!

Er volgt nog veel meer!!

Derm Medic staat voor u klaar

Bekijk onze behandelingen of neem gerust contact met ons op.

Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?