HELPP mijn eerste blog..

 In Algemeen

HILLEGOM – De tijd van bloggen is dan toch echt aangekomen, ook voor mij.  Ik zal dan ook heel eerlijk zijn dat ik dit best spannend vind en toch ook wel moeilijk. Er zijn zoveel onderwerpen, tips, ideeën, nieuwe technieken waar ik over kan schrijven MAAR ik ben gewoon een betere kletskous dan schrijver ? Deze eerste blog wil ik gebruiken om wat over mijn praktijk, Derm Medic Huidtherapie, te vertellen. Wij zijn “Dé Huidtherapie praktijk van de Bollenstreek”.

Januari 2014 ben ik met een compleet nieuwe start begonnen! Eindelijk heb ik dan echt mijn eigen praktijk genaamd Derm Medic!! Locatie Hillegom is officieel geopend en op 6 januari had ik mijn 1e patiënt. De praktijk bestaat alweer 5 jaar. Er is zoveel gebeurd in deze 5 jaar. Ik heb nu 2 locaties:

  • Locatie Hillegom in het Gezondheidscentrum Hillegom, waar wij van maandag t/m vrijdag geopend inclusief 2 avonden.
  • Locatie Sassenheim in Sassembourg, waar wij 4 dagen geopend zijn inclusief 1 avond.

MAAR 3 jaar geleden is er ook nog een nevenvestiging geopend in Lisse bij Huisartspraktijk Derks. Hier zit ik 1 dag per week op de woensdag. Er kan dus wel geconcludeerd worden dat ik niet stil heb gezeten deze 5 jaar ? Mijn droom is een serieuze business geworden.

Sinds oktober 2018 wilde ik uitbreiden met de tak Esthetiek.Ik heb het LPG Endermologie apparaat gekocht. LPG is een pijnloze mechanische bindweefselmassage die medisch en esthetisch inzetbaar is. Heb je last van oedeem, cellulitis, verslapte huid, verkleefd litteken, onder kin of iets anders? Dit alles en nog meer kan met het LPG apparaat behandeld worden. Voor onze praktijk en voor jou dus top!

Om onze hoofdgroepen duidelijk aan te duiden heten wij nu voortaan “Derm Medic praktijk voor Huidtherapie, Oedeemtherapie en Esthethiek”.

  • Huidtherapie:

Denk bijvoorbeeld aan acnetherapie, pigmentbehandelingen, overbeharing gezicht en lichaam, vaatbehandelingen, huidonregelmatigheden, acne littekens, ontsierde littekens, fibromen ect.

-> Behandeling kunnen vergoed worden uit het aanvullend pakket.

  • Oedeemtherapie:

Denk hier bij aan oedeembehandelingen zoals; manuele lymfdrainage, littekens, bestraalde huid, kousen aanmeten, verbandmaterialen, zwachtels, aan huis bezoeken bij mensen die niet naar de praktijk kunnen komen.

-> Behandelingen veel al uit het basis- of aanvullend pakket.

  • Esthetiek:

Esthetiek is nieuw bij ons aanbod gekomen. Dit komt door het nieuwe apparaat LPG. LPG werkt tegen cellulitis, verslapte huid (na zwangerschap/buikwandcorrectie), huidversteviging, doorbloeding, vermoeide benen, onderkin ect. Ook is LPG heel goed in te zetten voor- en nabehandelingen van cosmetische ingrepen. Dit kan zijn in het gelaat (bijv. na ooglid correctie) en op het lichaam (bijv. voor en na een behandeling van liposuctie).

Ook is de praktijk uitgebreid met een cosmetisch arts voor fillers en botox.

-> Kosten zijn voor eigen rekening.

Uiteraard doe ik dit niet meer alleen! Ik ben erg blij met mijn 2 meiden, Miranda en Marije. Beide zijn ze vaste gezichten bij Derm Medic.

Miranda werkt alweer bijna 3 jaar bij mij en is fulltime aanwezig. De specialiteit van Miranda is vooral alles wat met oedeemtherapie te maken heeft. Uiteraard behandeld Miranda ook andere huidproblemen. Je zal Miranda 4dagen in de week treffen in Hillegom en 1dag per week in Sassenheim.

Marije werkt 2 jaar bij mij en werkt bijna fulltime. Marije haar specialiteit is lasertherapie en social media. Je zal Marije 3 dagen in de week treffen in Sassenheim en 1 dag per week in Hillegom.

Op onze 2 hoofdlocaties hebben wij de 2 hoofdgroepen (oedeem & lasertherapie) verdeeld.

Hillegom:

Op locatie Hillegom staat het LPG endermologie apparaat en behandelen wij met het LPG apparaat oedeem maar ook cellulitis en verslapte huid. Derm Medic locatie Hillegom is “Dé LPG expert van de Bollenstreek”.

Sassenheim:

Op locatie Sassenheim staat het Ultra VPL Plus Lasertherapie apparaat. Wij laseren verschillende huidproblemen van couperose, pigmentvlekken, overbeharing van gezicht en lichaam, acne en rosacea. Ook hebben wij een contract met de poli voor transgenders van het VUmc. Wij laseren de genitaliën voordat er een geslachtsverandering plaats vind. Derm Medic locatie Sassenheim is “Dé laser expert van de Bollenstreek”.

Wat nog even belangrijk is om te vermelden. Wij hebben 2x per week een GRATIS inloopspreekuur. Hier kan iedereen binnen lopen voor vragen over de huid. Het is laagdrempelig en ongedwongen. Je hoeft geen afspraak te maken, kom gewoon is binnen wandelen op 1 van onze locaties.

Sassenheim: Elke maandag tussen 16:00 – 17:30 uur.

Hillegom: Elke woensdag tussen 16:00 – 17:30 uur.

Gratis inloopspreekuur

Oké de blog ging toch eigenlijk best lekker ? er is ook zoveel te schrijven en zoveel uit te leggen aan jullie! Ik hoop dat mijn blogs gelezen gaan worden. Ik zal mijn uiterste beste doen om het zo informeel maar ook informatief mogelijk te houden. De bedoeling is om elke 2 weken een blog te posten, ik ga er voor!!

blog-juni-img_20190524_163117
Recente berichten
0
×

Hallo!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur ons een e-mail naar info@dermmedic.nl

× Hoe kan ik je helpen?